Win 20.000 Avios bij SeatSpy

SeatSpy

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er is een leuke promotie aan de gang bij SeatSpy: krijg 20.000 Avios bij het afsluiten van een Premium of First class abonnement. Met SeatSpy kun je gemakkelijk naar award beschikbaarheid zoeken. Dit kan voor Flying Blue (het loyaliteitsprogramma van KLM en Air France), voor Virgin Atlantic (sinds kort een partner van KLM) en voor British Airways. Met de tool is het heel gemakkelijk om beschikbaarheid te zoeken voor een bestemming naar keuze. Je krijgt namelijk een jaaroverzicht te zien met alle data die beschikbaar zijn. Een uitgebreide uitleg van het programma kun je hier vinden.

Om nieuwe leden aan te moedigen om een Premium of First class abonnement af te sluiten, heeft SeatSpy een mooie promotie gelanceerd waarbij je als hoofdprijs 20.000 Avios kunt verdienen.

Sluit een Premium of First class abonnement af bij SeatSpy vóór middernacht 26 mei 2020 en maak automatisch kans om de eerste prijs:

1ste Prijs: 20.000 Avios

Runner Up Prizes: 5 prijzen van een jaar gratis First Class SeatSpy abonnement

Als je een Premium of First Class abonnement afsluit, maak je ook kans op het Founder Member aanbod.

Je kunt je via deze link aanmelden en automatisch deelnemen in de prijstrekking

Een overzicht van de algemene voorwaarden kun je hier vinden.

Conclusie

SeatSpy is ongetwijfeld een zeer bruikbare tool in de wereld van miles en punten. Als je niet geïnteresseerd bent in een betaald lidmaatschap, dan raad ik je op z’n minst aan om je te registreren voor het gratis lidmaatschap.

Was je al van plan om je aan te melden? Doe dit dan vóór 26 mei om zo voor altijd het lage tarief te krijgen en bovendien maak je kans op 20.000 Avios.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *