WiFi nu gratis voor Flying Blue Ultimate leden1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue heeft in februari de Ultimate status officieel gelanceerd met nieuwe en extra voordelen. Flying Blue Ultimate leden kunnen nu gebruik maken van gratis WiFi bij KLM en Air France.

WiFi gratis voor Flying Blue Ultimate leden

Sinds deze maand krijgen Flying Blue Ultimate leden een kosteloze WiFi Streaming pas voor vluchten met KLM en Air France. Dit kost normaliter 30 euro voor een intercontinentale vlucht bij KLM. Met deze Stream Pass kun je internetten en e-mails/berichten ontvangen en verzenden (incl. grote bijlagen). Daarnaast kun je muziek, audio en video streamen.

Na het verbinden van je telefoon, tablet of laptop met de WiFi verbinding aan boord, kun je met je Flying Blue gegevens inloggen. De pas is daarna gratis te activeren.

 WiFi gratis Flying Blue Ultimate

Voor andere Flying Blue leden is het nog steeds mogelijk om gratis berichten te sturen tijdens de gehele vlucht. Dit is ook beschikbaar als je geen lid bent van het Flying Blue loyaliteitsprogramma.

Daarnaast is er nog een Surf Pass beschikbaar voor alle passagiers. Deze kun je kopen voor een uur (8 euro) of voor de gehele vlucht (18 euro). Met deze optie kun je surfen op internet, e-mails versturen en ontvangen en tekstberichten versturen en ontvangen.

Afbeeldingen ©KLM/FlyingBlue

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *