WeekendDeal – AccorHotels geeft 40% korting aan leden

WeekendDeal – Accor 40% korting aan leden

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nog even een leuke WeekendDeal, zo net voor het weekend begint? Vandaag maakte Le Club AccorHotels bekend dat ze een speciaal tarief aanbieden voor haar Le Club AccorHotels leden. Om gebruik te maken van deze WeekendDeal moet je wel dit weekend boeken. Daarnaast is het van belang dat je lid bent van het loyaliteitsprogramma van Le Club AccorHotels, anders kun je geen gebruik maken van deze 40% kortingsdeal. In dit artikel zetten we alle belangrijke zaken even voor je op een rijtje.

Waar te boeken?

Het boeken van een overnachting is simpel: ga naar deze promotiewebsite van AccorHotels. Zorg dat je ingelogd bent met je Le Club AccorHotels account. Mocht je die nog niet hebben, maak die dan hier aan; hierna zou het dan moeten werken.

Welke korting?

AccorHotels biedt je een 40% korting ten opzichte van het flexibele tarief.

De korting is geldig op verblijven in april en mei 2019. De exacte verblijfsdata zijn van 1 april t/m 3 juni 2019. Leuk om dus met Pasen, de meivakantie of Hemelvaart er op uit te gaan lijkt mij! En nu ook nog eens extra voordelig. De korting is alleen geldig voor verblijven in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Luxemburg.

Uitrusten in?

Ik heb een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet waarbij je duidelijk het verschil ziet in korting voor iemand die wel of geen lid bij het loyaliteitsprogramma van Le Club AccorHotels is. Een lijst met alle deelnemende hotels is hier te vinden.

Om te beginnen in eigen land. Ik heb gekeken voor halverwege april in Amsterdam. Zowel het Mercure Hotel Amsterdam City als het Novotel Amsterdam City zijn zonder korting respectievelijk €127,- en €142,-. Met de korting scheelt het ongeveer €40,- voor beiden.

WeekendDeal – AccorHotels geeft 40% korting aan leden
Zonder korting
WeekendDeal – AccorHotels geeft 40% korting aan leden
Met korting in Amsterdam.

Ook zijn er mooie kortingen elders te vinden. In bijvoorbeeld Londen heb ik kortingen gevonden tot wel €50,- per overnachting op basis van een tweepersoonskamer. Bijvoorbeeld het Ibis Styles London Southwark is een goed hotel in hartje Londen.

WeekendDeal – AccorHotels geeft 40% korting aan leden
Goede WeekendDeals in Londen!

Wil je liever een lekker speciaalbiertje drinken op de terrassen van Brussel? Kijk dan eens naar de verschillende kortingen die kunnen oplopen tot wel 40% tijdens deze speciale WeekendDeal in Brussel of elders in België.

WeekendDeal – AccorHotels geeft 40% korting aan leden
Leuke kortingen in Brussel

Wacht niet te lang met boeken, wil je namelijk genieten van deze korting die op kan lopen tot wel 40% dan kun je daar alleen dit weekend (vrijdag 8 maart 00.01 t/m zondag 11 maart 23.59) van gebruik maken. Verblijven kan alleen in april en mei. Check alle voorwaarden hier.

Beeldmateriaal en bron: AccorHotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *