Voordelig naar Bangkok in business met British Airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways heeft haar business klasse naar Bangkok in de aanbieding gezet. Voor €1416 vlieg je vanuit Amsterdam in alle comfort via Londen naar de Thaise hoofdstad.

britishairways_21686184577690

Je kan dit tarief boeken tot maart 2017, ideaal voor wie eindejaar in de tropen wil vieren. Als je nieuwsgierig ben naar wat je aan boord kan verwachten, moet je zeker eens onze reviews over de short-haul en long-haul ervaring bij British Airways lezen.

De vlucht wordt in principe met een Boeing 777 uitgevoerd. In dit type toestel staan, net zoals in de review van Theo over zijn Club World vlucht in een Boeing 787, ook sommige stoelen omgekeerd.  Club World biedt de reiziger stoelen die volledig plat gaan, bovendien krijg je in de lounge in Heathrow een korte spa-sessie aangeboden.

britishairways_2168673144277

Het spreekt voor zich dat, hoewel het tarief geldig is tot in maart 2017, het aantal plaatsen per vlucht tegen dit tarief beperkt is, je moet er dus snel bij zijn.  Voor deze reis verdien je 20.258 avios.  Het ticket is ook niet flexibel en voor een wijziging betaal je maar liefst €350 per segment. Maar voor wie nu al zijn reis definitief kan plannen is deze prijs, zowat de helft van wat je normaal zou betalen, een echte buitenkans!  Ben jij van plan deze deal te boeken? Laat het ons weten in het forum!

Reacties

  1. Stijn zegt

    Kleine correctie, de ba 777 heeft ook stoelen, bv die aan het raam, waarin je achteruit vliegt

    • Steven Tor Steven Tor zegt

      Klopt, ik pas het artikel aan. Moet de vermoeidheid geweest zijn. Bedankt voor de verbetering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *