Vlieg voordelig met Air France vanuit Düsseldorf

Air France Duitsland geeft je €50,- korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France heeft op dit moment de OH LALA Deals. Een beetje vergelijkbaar met de KLM Werelddealweken. Alleen vandaag zijn deze deals nog voordelig te boeken vanuit Airfrance.be, België dus. Maar je kunt nu ook verschillende interessante deals vinden waardoor je voordelig kunt vliegen vanuit Duitsland. Enkele interessante vluchten vanuit Düsseldorf zet ik voor je op een rijtje. Soms is het interessanter te vliegen vanuit Duitsland of België dan vanuit Nederland. Mocht je ook nog eens in de buurt wonen, dan kan het zeker de overweging waard zijn. Daarnaast kun je ook nog meer XP sparen.

Voorwaarden

Sommige OH LALA Deals van Air France zijn nog één dag te boeken, andere nog langer. Dit is afhankelijk van de bestemming waar je heen reist. Alle OH LALA Deals vertrekkend vanuit Düsseldorf zijn via deze link te vinden. Je ziet ook wanneer de betreffende aanbieding nog geldig is. Wil je liever vertrekken vanuit andere luchthavens in Duitsland, verander Düsseldorf in een andere stad.

Vlieg voordelig met Air France vanuit Düsseldorf

Bij elke bestemming kun je klikken op ‘view’ aan de rechterzijde. Een menu klapt dan uit en dan zie je ook de reisdata voor die bestemming met de voordelige prijzen.

Voor de snelle beslissers

Een mooie bestemming is Antananarivo in Madagaskar. Vanuit Düsseldorf voor €674,- aan te vliegen. Er zijn verschillende vertrekdata in september, oktober, november en januari en verder in 2020 die voordelig zijn geprijsd.

Vlieg naar het bijzondere Mumbai in India voor minder dan €440,-. Of wat dacht je naar het schitterende Taipei in Taiwan voor nog geen €450,- retour.

Gateway of India, Mumbai

Liever niet richting Azië? Dan kan Havana een leuke optie zijn voor €457,- of het Braziliaanse Fortaleza voor minder dan €450,-. Alle deals kun je hier terugvinden.

Experience Points

Voordeel van vertrekken uit Düsseldorf is niet alleen dat het voordeliger kan zijn dan vertrekken vanuit Amsterdam. Een bijkomend voordeel kan ook zijn dat je extra XP of Miles spaart. Voor vluchten vertrekkend vanuit Düsseldorf naar Parijs of Amsterdam krijg je al 5XP per enkele reis. Deze moeten uiteraard wel uitgevoerd worden door Air France of KLM of in ieder geval een AF of KL vluchtnummer hebben. Mocht je dus nog je status willen behouden, dan zou dit je kunnen helpen om het alsnog te behalen.

Air France heeft ook een interessante aanbieding voor reizigers die nog geen Flying Blue lid zijn. Het is onduidelijk of de aanbieding en code nog werken. Maar niet Flying Blue leden moeten hierbij een account aanmaken. Hierna kun je een vlucht boeken en €50,- retour krijgen. Je moet dan wel een vlucht van minimaal €150,- boeken en boeken via Air France Duitsland. Hierna gebruik je de code ‘FLYBLUE50W’. De actie is nog geldig t/m 14 augustus 2019. Op deze pagina kun je er meer over lezen. Aanmelden voor het loyaliteitsprogrammaFlying Blue doe je hier.

Wordt Flying Blue lid en krijg €50,- cadeau
Wordt Flying Blue lid en krijg €50,- cadeau

Bron & Beeldmateriaal: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *