Vlieg met Lufthansa in Premium Economy vanaf €5551 min leestijd

Premium Economy Class cabine

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu goedkoop met Lufthansa in Premium Economy vliegen naar diverse bestemmingen wereldwijd. Deze vluchten zijn beschikbaar met een vertrek vanaf Parijs Charles de Gaulle (CDG) tot het einde van februari 2020. Je kunt tot uiterlijk 2 mei 2019 boeken, maar het is natuurlijk op basis van beschikbaarheid. Ook moet je minimaal 6 dagen verblijven op de bestemming of het moet een zaterdag op zondagnacht bevatten. Naar Parijs Charles de Gaulle kun je nu eenvoudig met een directe Thalys reizen.

Vlieg wereldwijd met Lufthansa Premium Economy vanaf €555,-

In deze Premium Economy sale kun je naar diverse bestemmingen vliegen, zoals Dubai (DXB) voor €555 en deze bestemmingen voor rond de €700 tot €800: Bangkok (BKK), Delhi (DEL), Peking (PEK), Rio de Janeiro (GRU) of Hong Kong (HKG).

Je vliegt naar deze bestemmingen met Lufthansa via Duitsland. Het Premium Economy segment boekt in de N klasse en het stuk richting Duitsland in Y. Voor deze N klasse ontvang je 100% bij Miles & More of bijvoorbeeld Aegean Miles+Bonus. Ook in andere loyaliteitsprogramma’s krijg je een mooi aantal miles. Op Where to Credit kun je exact zien hoeveel miles de boekingsklasses opleveren in de diverse programma’s.

Je kunt de goedkoopste tarieven vinden op bijvoorbeeld Momondo. Voor een reis naar Dubai betaal je in het onderstaande voorbeeld dus €555,-. Indien je dit ticket direct bij Lufthansa wilt boeken, dan ben je €571 kwijt. Het makkelijkste is om via Google Flights de vluchten te zoeken en deze vervolgens in Momondo in te geven. Op die manier kun je de beste prijs boeken en vlieg je in Premium Economy richting één van de aangeboden bestemmingen!

Lufthansa Premium Economy naar Dubai ©Momondo
Lufthansa Premium Economy naar Dubai ©Momondo

H/T Travel With Massi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *