Hyatt past Best Rate Guarantee positief aan – veel verbeteringen1 min leestijd

Hyatt Centric Miami Brickell

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De internationale hotelketen Hyatt heeft haar Best Rate Guarantee (BRG) positief aangepast. Hiermee past Hyatt de prijs aan als je de overnachting ergens anders goedkoper kunt boeken. Deze veranderingen gaan per direct in.

Hyatt Best Rate Guarantee aanpassingen

Voorheen kreeg je $50 als je een goedkoper tarief had gevonden dan op de website van Hyatt. Dit tegoed was vervolgens voor een volgende overnachting geldig en had een geldigheidsduur van een jaar.  Nu heb je de keuze uit twee mogelijkheden:

  1. 20% korting op het goedkopere tarief 
  2. 5.000 World of Hyatt punten

De punten komen bovenop het aantal punten dat je al zou verdienen met je overnachting. Deze punten hebben voor de meeste Amerikaanse websites een waarde van $75,-, dus het is altijd goed om even te bekijken wat voor jou het meeste kan opleveren. De goedkoopste hotels kun je namelijk al boeken voor 5.000 World of Hyatt punten per nacht.

Daarnaast komen nu ook membership websites in aanmerking voor een BRG, mits dit lidmaatschap gratis is. Ook zijn een groot aantal Thompson Hotels toegevoegd aan het BRG programma.

Alle voorwaarden voor de BRG kun je op deze pagina vinden. Het is mogelijk om je claim online in te dienen of via het call center. Onlangs zijn er veel hotels & resorts aan het aanbod toegevoegd, zoals Thompson Hotels en heel veel SLH hotels (ook in Europa). Hierdoor kun je bij nog meer hotels gebruik maken van het World of Hyatt loyaliteitsprogramma.

Hyatt BRG

Afbeeldingen ©Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *