Weer een toevoeging bij World of Hyatt: Thompson Hotels1 min leestijd

thompson Hotels

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In oktober vorig jaar heeft Hyatt Two Roads Hospitality overgenomen. Two Roads is het bedrijf achter de merken Thompson Hotels, Joie de Vivre, Alila en Destination Hotels. Het eerste merk, Thompson Hotels, is per 28 maart toegevoegd aan World of Hyatt. Dit is het loyaliteitsprogramma van de internationale hotel keten Hyatt. Het is nu mogelijk om van je voordelen gebruik te maken bij dit nieuwe merk.

Per 15 mei komt ook Joie de Vivre bij het loyaliteitsprogramma. Alila en Destination Hotels volgen later. Het is nog niet duidelijk wanneer deze exact toegevoegd zullen worden.

World of Hyatt

World of Hyatt: Thompson Hotels

Door deze toevoeging komen er nu 8 hotels bij. Op deze pagina kun je alle informatie vinden over Thompson Hotels. Op dit moment zijn de volgende hotels te boeken bij World of Hyatt: Gild Hall in New York, The Beekman in New York, The Cape in Cabo San Lucas (Mexico) en Thomspon in Chicago, Seattle, Toronto, Nashville en Zihuatanejo.

In totaal komen er meer dan 60 nieuwe hotels bij in 2019 door deze overname van Two Roads. Deze hotels bevinden zich ook in meer dan 20 nieuwe markten voor de internationale hotelketen. Tevens zal het aantal resorts met 60% toenemen.

World of Hyatt heeft ook een promotie lopen tot het einde van dit jaar. Wanneer je bij elk van de vier merken overnacht, ontvang je een certificaat om een gratis overnachting te boeken. Daarnaast krijg je bij elke eerste overnachting bij elk van de vier merken 2.000 bonus punten. Het is niet nodig om je voor deze promotie te registreren. Op deze pagina kun je de voorwaarden vinden voor deze promotie.

Afbeeldingen ©Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *