Verdien triple Avios bij Iberia op vluchten naar de VS1 min leestijd

Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iberia Plus heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je triple Avios kunt verdienen op vluchten tussen Spanje en de Verenigde Staten. Dit is dus ook interessant als je Avios spaart bij de Executive Club van British Airways aangezien je Avios tussen beiden accounts gratis kunt overzetten.

Triple Avios bij Iberia

Iberia heeft emails uitgezonden naar een aantal geselecteerde leden van Iberia Plus. Niet iedereen komt dus in aanmerking voor deze promotie. Zowel in de email als in de voorwaarden van de promotie staan er geen datums vermeld waarop je vluchten dienen plaats te vinden. Wel dien je je vlucht te boeken tussen 28 februari en 6 maart a.s. Dit kan alleen via de website van Iberia en het call center.

Airbus A340 van Iberia (Bron: Iberia)
Verdien triple miles bij Iberia op vluchten naar de Verenigde Staten. (Bron: Iberia)

Alhoewel in de email te lezen staat dat de promotie alleen geldt op vluchten vanuit Spanje staat er in de voorwaarden vermeld dat het alleen gaat om vluchten tussen Madrid en de Verenigde Staten. Hoogstwaarschijnlijk gaat het dus alleen om long-haul vluchten. Je beginpunt mag dus best buiten Spanje zijn. De promotie geldt verder op alle reisklassen. Op dit moment biedt Iberia op long-haul vluchten economy, premium economy en business class aan. De triple Avios worden normaliter direct bijgeschreven en dit duurt normaal 1-2 dagen. Op deze promotie zijn de algemene voorwaarden van Iberia Plus van toepassing.

Over Avios

Avios is het soort miles waar alle maatschappijen van IAG gebruik van maken. Hiertoe behoren o.a. Iberia, British Airways en Vueling. Je kunt ook Avios overzetten tussen de accounts. Vorige week schreven we ook al over Qatar Airways die vanaf eind maart ook overstap naar Avios.

Uitgelichte afbeelding: Iberia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *