Israël en VAE versoepelen regels omtrent inreisbeleid1 min leestijd

Vlieg met Emirates en krijg grootse kortingen op je overnachting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Israël en de Verenigde Arabische Emiraten versoepelen het inreisbeleid. Veel landen versoepelen op dit moment de regels voor het inriepen. IJsland schafte vorig week zelfs alle reisrestricties af.

Israël versoepelt inreisbeleid

Na ruim twee jaar opent Israël dan eindelijk vandaag weer de deuren voor buitenlandse toeristen. Zelfs reizigers die niet zijn gevaccineerd zijn welkom in het land, mits zij twee negatieve PCR-testen ondergaan. Een test vooraf aan je reis en vervolgens een test na aankomst.

Israël Inreisbeleid
Sinds 1 maart zijn alle reizigers weer welkom in Israël. (bron: Hilton)

Voor 1 maart waren alleen gevaccineerde reizigers welkom in Israël. Nude sterftecijfers echter afnemen zijn ook ongevaccineerden welkom in het land. Voor Israël geeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken op dit moment voor het grootste deel code geel af. Check voor de zekerheid wel altijd even de website van de Rijksoverheid voor het meest actuele reisadvies.

Geen test meer voor reizen naar Dubai

Ook de VAE versoepelt het inreisbeleid. Echter gelden er verschillende regels in beide steden. Zo hoeven volledig gevaccineerde reizigers naar Dubai vooraf aan hun reis helemaal geen PCR-test meer te doen. Ok hoeven zij geen test na aankomst meer te doen. Dit laatste geldt echter nog wel voor volledig gevaccineerde reizigers naar Abu Dhabi.

Tripintroductie: Azië - Thailand, Cambodja, Singapore & Bali
Volledig gevaccineerde reizigers naar Dubai hoeven zowel voor vertrek als na aankomst geen verplichte test meer te doen.

Voor de Verenigde Arabische Emiraten geeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken op dit moment code geel af. Check voor de zekerheid wel altijd even de website van de Rijksoverheid voor het meest actuele reisadvies.

Uitgelichte afbeelding: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *