Verdien tijdelijk 4x punten bij een aantal ALL Accor hotels1 min leestijd

Mercure Kuala Lumpur Shaw Parade (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot 30 november 2021 kun je bij een aantal hotels van ALL Accor 4x punten verdienen. Voor deze verblijven dien je vóór 18 oktober 2021 te boeken en daarnaast is registreren voor deze promotie verplicht.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Sofitel Budapest Chain Bridge (Foto: AccorHotels)
Tot 30 november verdien je bij een aantal hotels van Accor 4x punten. (Bron: Accor) (Foto: AccorHotels)

Naast deze promotie voor 4x punten bij een aantal hotels, loopt er trouwens tot 5 september 2021 ook een promo waar je dubbele punten krijg op alle hotelverblijven van Accor. Bovendien verdien je als nieuwe lid bij ALL Accor tot en met 31 december 2021 nog eens 500 bonuspunten op je eerste verblijf.

4x Rewards Points

Met de huidige promotie kun je dus 4x zo veel punten verdienen dan normaal. Daarvoor dien je een overnachting te boeken bij een van de deelnemende nieuwe hotels. Je dient de boeking voor 18 oktober 2021 geboekt te hebben. De promotie is geldig voor boekingen met verblijven voor 30 november 2021. Vergeet niet je account te registeren voor de actie. Accor All leden hebben een mailing ontvangen met een uitnodiging om te registeren. Meer informatie, een lijstje de deelnemende hotels en de exacte voorwaarden van deze actie lees je hier terug.

Beeldmateriaal: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *