Dubbele punten bij IHG in nieuwe hotels in Azië en Oceanië1 min leestijd

IHG dubbele punten azië

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG Rewards heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je dubbele punten krijgt op verblijven in een aantal nieuwe hotels in Azië en Oceanië.

Dubbele punten bij IHG in Azië en Oceanië

Je krijgt dubbele punten op verblijven in nieuwe IHG hotels gedurende 6 maanden nadat deze zijn geopend. Dit is dus een mooi aanbod als je lid bent van IHG Rewards en de komende maanden een aantal verblijven in Azië en Oceanië hebt staan. Er geldt geen maximum aantal verblijven tijdens deze promotie en je mag deze daarnaast gerust combineren met andere promoties. Zo heeft IHG op dit moment bijvoorbeeld ook een promotie lopen waarbij je tot wel 50.000 bonuspunten kunt verdienen.

IHG dubbele punten azië Voco Singapore
Het Voco Orchid Singapore is een van de nieuwe hotels waar je dubbele punten kunt verdienen. (bron: IHG)

Alleen boekingen die gemaakt zijn via de IHG Rewards website of app komen in aanmerking om überhaupt punten te verdienen. Gemaakte boekingen via Expedia of Booking.com zijn dus uitgesloten. Het maakt verder niets uit welk tarief je boekt. Op no shows krijg je geen punten bijgeschreven. Na het uitchecken kan het 4 tot 6 weken duren voordat de punten worden bijgeschreven. In de meeste gevallen gebeurt dit echter al eerder. Na afloop kun je er trouwens ook nog voor kiezen om je hotelpunten over te zetten naar miles. Tenslotte gelden zijn er op deze promotie de algemene voorwaarden van IHG Rewards van toepassing. De volgende hotels komen op dit moment in aanmerking voor de promotie.

IHG

Meer informatie over de promotie vind je op de website van IHG. Punten kun je besteden aan bijvoorbeeld de IHG Pointbreaks. Meer over hoe IHG Rewards Club werkt lees je in dit artikel.

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *