Verdien status miles bij Etihad Guest als je punten overschrijft1 min leestijd

Business Class product aan boord van Etihad (Bron: Etihad)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je nu punten laat overschrijven naar Etihad Guest vanuit een ander loyaliteitsprogramma, dan ontvang je hier tijdelijk ook 40% bonus status miles voor. Deze miles tellen mee voor een status binnen het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij. Tevens ontvang je 40% extra miles die je kunt besteden aan bijvoorbeeld een award vlucht. Deze promotie loopt tot 30 april 2022.

Sinds deze maand vliegt Etihad ook met de A350. Hoe de Business Class cabine in dit toestel er uit ziet, kun je hier vinden op InsideFlyer.

Etihad Guest – verdien status miles

Er zijn diverse programma’s die je kunt gebruiken om je miles over te schrijven. Daarbij kun je denken aan Le Club Accor, Marriott, Shangri-La en World of Hyatt. Om in aanmerking te komen voor deze promotie moet je minimaal het aantal punten overschrijven om minimaal 10.000 punten te ontvangen binnen Etihad Guest.

Tijdens de promotie kun je maximaal 20.000 status miles ontvangen. De punten zullen binnen 10 werkdagen bijgeschreven worden als de promotie afgelopen is, in dit geval 30 april 2022.

Binnen het programma zijn er deze niveaus:

  • Silver – 25.000 elite miles per jaar of 20.000 elite miles om te behouden
  • Gold – 50.000 elite miles per jaar of 40.000 elite miles om te behouden
  • Platinum – 125.000 elite miles per jaar of 50.000 elite miles om te behouden

Als je de punten overschrijft tijdens deze promotie, kun je dus een heel eind komen voor het Silver niveau. Het kan ook een manier zijn om makkelijker een hoger niveau te halen. Hier kun je alle voordelen vinden van elk niveau.

Etihad Airways verlengt populair stop-over programma

Afbeeldingen ©Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *