Verdien dubbele CashPoints met Norwegian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Norwegian Reward lanceert een nieuwe campagne waarbij je dubbele CashPoints kunt verdienen door bij aangesloten hotels te overnachten. Reis je regelmatig met de Scandinavische maatschappij? Dan spaar je nu nog sneller voor bijvoorbeeld gratis vluchten, upgrades en andere voordelen. Voor deze tijdelijke actie werkt Norwegian samen met het bekende Hotels.com. Dat betekent dat je keus hebt uit meer dan 400.000 hotels. In dit artikel alles over hoe je kunt profiteren van deze actie.

Hotels.com

Om te kunnen profiteren van deze actie ga je naar de speciale pagina waar je kunt zien welke hotels deelnemen. Je kunt hier gemakkelijk een hotel uitzoeken op de plek van je bestemming. Je hebt daarbij keuze uit meer dan 400.000 hotels wereldwijd. Ga jij naar bijvoorbeeld Parijs, Londen of New York?

De keuze voor een hotel kun je gemakkelijk filteren op prijs en hotelklasse. Maar je kunt bijvoorbeeld ook zoeken op het aanbod van ontbijt, parkeergelegenheid, type hotel en de bereikbaarheid van belangrijke bezienswaardigheden. Doordat Norwegian samenwerkt met Hotels.com krijg je de laagste prijs te zien die deze website aanbiedt. Als er aanbiedingen zijn bij Hotels.com dan zie je deze namelijk ook bij Norwegian terug.

Normaliter krijg je voor hotelovernachtingen die je via Norwegian boekt 5% CashPoints. Nu is dat dus tijdelijk het dubbele: 10%. Deze actie geldt tot en met maandag 24 september 2018. De reisdata zijn niet beperkt. Om te kunnen profiteren van deze aanbieding dien je je lidmaatschapsnummer te registeren bij boeking. Het exacte aantal punten dat je krijgt is afhankelijk van het uiteindelijke bedrag dat je betaalt. Binnen zes weken worden de punten bijgeschreven.

Middels de interface van Hotels.com boek je gemakkelijk je hotel
Middels de interface van Hotels.com boek je gemakkelijk je hotelovernachting

Norwegian Reward

De extra CashPoints die je spaart kun je natuurlijk weer uitgeven. De punten kun je namelijk gebruiken voor het (gedeeltelijk) betalen van een vlucht naar keuze, extra bagage, verzekeringen, stoelreservering en het veranderen van je ticket. Het aantal benodigde punten voor het boeken van gratis tickets verschilt per bestemming. Hieronder een aantal voorbeelden. Als je wil weten hoeveel punten je nodig hebt voor een specifieke bestemming, kijk dan hier. Log in met je account (of maak er een aan) en kijk hoeveel je nodig hebt.

Ben je nog op zoek naar een verrassend hotel? Norwegian Reward Blog heeft een aantal leuke suggesties op deze website.

Enkele voorbeelden van benodigde Cash Points voor een gratis vlucht
Enkele voorbeelden van benodigde CashPoints voor een gratis vlucht

Norwegian Reward is Norwegian’s prijswinnende loyaliteitsprogramma. Begin met het verdienen van CashPoints en gebruik ze op alle vluchten en naar alle bestemmingen. Je kunt CashPoints verdienen elke keer dat je vliegt, in een hotel verblijft, een auto huurt of gebruik maakt van een reeks andere partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *