Scoor goedkope vliegtickets met de Norwegian Sale2 min leestijd

Toestel van Norwegian op de luchthaven (Bron: Norwegian)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Norwegian heeft op dit moment een interessante sale waarbij je goedkope vliegtickets kunt scoren op een select aantal bestemmingen. Deze tarieven zijn ook op routes vanuit Schiphol beschikbaar. De tijd dat je voor enkele tientjes Europa door kan vliegen lijkt echter voorbij. Bij Norwegian kun je dan wel weer gebruik maken van het loyalty programma Norwegian Reward.

Norwegian Sale

Low cost carrier Norwegian is terug van weggeweest. Vorige week schreven we nog over de herlancering van Norwegian Reward. De low cost carrier probeert zichzelf blijkbaar weer op de kaart te zetten, al is het netwerk nog lang niet zoals tijdens de hoogtijdagen van Norwegian. De airline vloog ooit met een vloot van Dreamliners de hele wereld over. Tegenwoordig ligt de focus vooral op Europa.

Terug naar de Norwegian Sale die op dit moment loopt. De maatschappij biedt gunstige tarieven naar tal van bestemmingen. Norwegian vliegt ook vanuit Amsterdam naar verschillende bestemmingen. Maar je kunt ook vanuit Düsseldorf vertrekken. De tarieven vanuit of via Londen-Gatwick zijn ook interessant, maar een positioneringsvlucht maakt dit uiteindelijk uiteraard weer duurder.

Om in aanmerking te komen voor de korting dien je uiterlijk maandag 13 maart te boeken. De reisperiode is van 20 maart tot en met 28 oktober 2023. Check alle voorwaarden op de website van Norwegian.

Bij Norwegian is bagage niet standaard inbegrepen. Afhankelijk van het tarief dat je boekt heb je de mogelijkheid om een tas of koffer mee te nemen. Eén stuk handbagage van maximaal 10 kg en maximaal 30x20x38 cm mag je onder de stoel voor je plaatsen. Hiervoor rekent Norwegian geen toeslag bij het LowFare tarief. Kiest je voor LowFare+ of Flex dan betaal je meer maar krijg je ook een groter bagagetoelage. Meer over het bagagebeleid van Norwegian lees je hier.

Norwegian Reward (Bron: Norwegian)

Norwegian bestemmingen vanuit Amsterdam

Vanuit Amsterdam Airport Schiphol vliegt je met Norwegian non-stop naar drie bestemmingen. Allereerst is er Kopenhagen, hier vlieg je naartoe vanaf € 75,39 per enkele reis. Een ticket naar Oslo-Gardermoen is beschikbaar vanaf € 76,97. Tot slot is er nog een verbinding met Stockholm-Arlanda, hier vlieg je heen vanaf € 71,27 per enkele reis. Let erop dat bij al deze tickets nog een eventuele toeslag gerekend dient te worden voor bagage.

Beschikbare Norwegian bestemmingen vanuit Amsterdam (Bron: Norwegian)

De prijzen lijken ver weg van de tickets die Norwegian en andere low cost carriers ooit aanboden. Echter zijn er niet veel alternatieven op de genoemde routes. Zo vliegt easyJet ook op enkele verbindingen die Norwegian aanbiedt, maar die ticketprijzen zijn niet veel lager. Verder zijn er nog KLM en SAS, maar die zijn nog veel duurder. Norwegian lijkt met deze Sale dan ook de goedkoopste op een geselecteerd aantal data.

Norwegian bestemming vanuit Düsseldorf

Voor reizigers die vlakbij de Duitse grens wonen is een vertrek vanuit Düsseldorf ook nog een optie. Norwegian vliegt vanuit deze luchthaven echter alleen naar Oslo-Gardermoen. Een enkele reis begint dan bij € 71,05, ook hier komen nog wel eventuele kosten voor bagage bij.

Beschikbare Norwegian bestemmingen vanuit Düsseldorf (Bron: Norwegian)

Bron afbeeldingen Norwegian Sale: Norwegian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *