Etihad Guest komt met nieuw awardtabellen1 min leestijd

Boeing 787 Dreamliner van Etihad stijgt op (Bron: Etihad)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Etihad Guest heeft vandaag de nieuwe awardtabellen bekendgemaakt. Hierdoor worden de meeste awards helaas een stuk duurder. Een paar weken geleden kondigde Etihad al aan dat er het één en ander zou veranderen binnen het programma.

Etihad Guest nieuwe awardtabellen

Eerder maakte de maatschappij al bekend dat het programma eenvoudiger zou moeten worden gemaakt. Nu is er meer bekend over deze wijzigingen. De pakken over het algemeen helaas negatief uit. Etihad Guest komt namelijk met een awardtabellen waar de afstand bepalend is. Er is een awardtabel voor vluchten met Etihad zelf en een andere tabel voor partnermaatschappijen. De tabellen gelden al vanaf vrijdag 10 maart 2023. Dat is vrij snel te noemen aangezien er nu dus weinig kans is voor leden om hun miles tegen de huidige tarieven te verzilveren. De nieuwe tabellen vind je hier onder als ook op de website van Etihad. De tabel voor Etihad zelf ziet er als volgt uit:

Etihad Guest, Award Tabel

In tegenstelling tot wat nu het geval is geldt er één awardtabel voor alle partnermaatschappijen. Hierdoor verdwijnen helaas enkele mooie inwisselmogelijkheden. Dit is in het bijzonder geval voor American Airlines en Royal Air Maroc. De tabel voor partners ziet er als volgt uit:

Etihad Guest, Award Tabel

Een trans-Atlantische vlucht met Royal Air Maroc in Business class gaat omhoog van 44.000 naar 80.000 miles. Voor een vlucht met American Airlines in first class van New York naar Los Angeles betaal je vanaf 10 maart geen 32.500 miles maar 67.000 miles. Aan de andere kant is het nu natuurlijk wel veel eenvoudiger. Je hoeft namelijk niet meer voor elke maatschappij op een aparte pagina te kijken.

Royal Air Maroc, Boeing 787-9 Business Class
Voor vluchten met Royal Air Maroc in Business class betaal je vanaf 10 maart veel meer miles. (bron: onemileatatime)

Uitgelichte afbeelding: Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *