Verdien bonuspunten bij Marriott Bonvoy met de Go Your Way promotie2 min leestijd

Celebrate the summer: Win een exclusief verblijf bij het W Maledives Resort

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je lid bent van het Marriott Bonvoy loyaliteitsprogramma dan kun je de komende maanden extra punten verzamelen met de Go Your Way promotie. De promotie is geldig voor een verblijf tussen 12 september en 6 december 2023.

Marriott Bonvoy Go Your Way promotie

Met de Marriott Bonvoy Go Your Way promotie spaar je 1.500 bonuspunten voor elk verblijf tijdens de promotieperiode. Daarnaast ontvang je 3.000 bonuspunten als je bij drie verschillende merken verblijft.

Als je in aanmerking wil komen voor deze promotie dan moet je jouw account registreren. Na het voltooien van de registratie kom je in aanmerking voor de bonuspunten voor je verblijf. Registreren kan tot 22 november 2023.

De extra punten worden binnen zeven werkdagen na je verblijf bijgeschreven in je account. De punten kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een upgrade of het boeken van een gratis overnachting. Alle hotels wereldwijd komen in aanmerking voor de promotie, met uitzondering van Homes & Villas by Marriott Bonvoy en Marriott Executive Apartments.

Als je een overnachting boekt met punten, cash & points of een certificaat dan komt dit niet in aanmerking voor de extra bonuspunten. De volledige voorwaarden van de promotie kun je vinden op de website van het loyaliteitsprogramma.

St. Regis Bora Bora Resort Marriott Bonvoy Go Your Way promotie

Marriott hotels

Naast de punten met de Go Your Way promotie spaar je ook het reguliere aantal punten. Voor een verblijf bij Element, Residence Inn en TownePlace Suites ontvang je vijf punten per dollar. Voor een verblijf bij alle andere merken ontvang je tien punten per dollar. Met een Elite status ontvang je extra punten:

  • Silver Elite leden ontvangen 10% bonuspunten
  • Gold Elite leden ontvangen 25% bonuspunten
  • Platinum Elite leden ontvangen 50% bonuspunten
  • Titanium Elite en Ambassador Elite leden ontvangen 75% bonuspunten

Ben je op zoek naar een leuk hotel dat is aangesloten bij Marriott Bonvoy? Bij InsideFlyer bezochten wij al diverse hotels en resorts:

Afbeeldingen ©Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *