Verdien 5.000 bonuspunten per verblijf bij Best Western2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Best Western Rewards is het nu mogelijk om 5.000 bonuspunten te ontvangen per verblijf. Registeren kan tot en met aanstaande zaterdag 3 september.

5.000 bonuspunten bij Best Western

De promotie is alleen geldig voor verblijven in de Verenigde Staten, Canada en de Caraïben. Het verblijf kan uiterlijk tot 21 november 2022 zijn. Registeren voor deze promotie is noodzakelijk en dat kun je doen via deze registratiepagina. Indien je nog geen account hebt bij dit loyaliteitsprogramma dan kun je je ook via de registratiepagina aanmelden. Er is geen limiet in het aantal bonuspunten dat je kunt ontvangen tijdens deze promotie. Je ontvangt de bonuspunten per verblijf en niet per nacht. Boek je meerdere verblijven achter elkaar zonder dat er een nacht tussen zit, dan telt dit als een verblijf.

Het is bij dit loyaliteitsprogramma ook mogelijk om miles te ontvangen in plaats van punten bij het programma van Best Western. Wil je gebruik maken van deze promotie, dan moet je ervoor zorgen dat in je profiel staat dat je de punten wil ontvangen en niet de miles. Verblijven komen alleen in aanmerking als je deze direct boekt bij Best Western. Dit kan zowel via de website of de app. Je verdient overigens geen punten als je het verblijf boekt via een ander kanaal zoals Expedia, Momondo of Hotels.com. Het kan tot 14 dagen duren voordat de bonuspunten bijgeschreven worden in je account. Alle voorwaarden van deze promotie kun je vinden op de registratiepagina.

Status match

Best Western heeft ook een status match promotie. Indien je een status hebt bij een andere hotelketen zoals bijvoorbeeld Hilton Honors of IHG One Rewards, dan neemt Best Western deze over. Je kunt tot het hoogste elite niveau matchen binnen het loyaliteitsprogramma van de hotelketen. Daarbij krijg je diverse voordelen zoals gratis upgrades. Het registreren voor de ‘Status Match No Catch’ promotie kan via deze pagina. Meer informatie over de exacte werking van deze Status Match lees je hier.

Best Western Amstelveen
Bron: Best Western Amstelveen

Afbeeldingen ©BestWesternAmstelveen/BestWestern

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *