Celebrate the summer: Win een exclusief verblijf bij het W Maldives Resort3 min leestijd

Celebrate the summer: Win een exclusief verblijf bij het W Maledives Resort

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is alweer je laatste winkans op een fantastische prijs tijdens de InsideFlyer Celebrate the summer. Vandaag maak je kans op een luxe verblijf bij het W Maldives Resort in … de Malediven. Wie wil dat nou niet?! Lees gauw verder en wie weet win jij een verblijf bij het W Maldives Resort.

Celebrate the summer in W Maldives Resort

W Maldives staat garant voor een luxe vakantie, samengesteld door innovatieve trends rond vijf pijlers: Attitude, Sound, Scene, Taste en Body. Het luxe vijfsterrenresort ligt op 25 minuten met het watervliegtuig van Malé. Het is een privé-eilandspeeltuin voor wie op zoek is naar exclusiviteit en waardering.

Het eiland is de thuisbasis van een van de beste huisriffen van de Malediven en heeft 77 privé-appartementen en suites. Het eiland beschikt over restaurant FISH boven het water, het KITCHEN-restaurant dat de hele dag geopend is, een FIRE-barbecue-restaurant aan het strand, geniet van de zonsondergang bij bar SIP of onder de palmbomen bij het zwembad bij WET-bar. Als dat nog niet genoeg is kun je ook nog cultuursnuiven bij bar en terras KADA Maldivian.

Celebrate the summer: Win een exclusief verblijf bij het W Maledives Resort

Met de terugkeer van het iconische 24-meter lange privé motorzeiljacht, neemt W Maldives gasten nu mee naar de zee: ESCAPE. De luxueuze, traditionele twee-mast gulet met twee hutten is stijlvol gerenoveerd. Dit om de avontuurlijke geest te bevredigen van diegenen die het meeste uit het eiland- en zeeleven willen halen. Het hoogtepunt van de excursie is Gaathafushi Island, dat op een steenworp afstand van W Maldives ligt. Daar kunnen gasten genieten van de luxe van rust en afzondering en het hele eiland voor zichzelf hebben. Of u nu verlangt naar een romantisch diner onder de sterren, uw geliefde wilt verrassen met een eenmalig huwelijksaanzoek, of gewoon wilt ontspannen onder een huisje met rieten dak en naar de sterren staren, gasten kunnen de natuur en het ongerepte paradijs ervaren met de ervaring die zij wensen.

Celebrate the summer: Win een exclusief verblijf bij het W Maledives Resort

Voor degenen die de voorkeur geven aan een all-inclusive maaltijdplan, biedt W Got You Covered de mogelijkheid om te genieten van culinaire hoogstandjes en eetlust op te wekken voor een droomreis.

Dit kun je winnen

In samenwerking met W Maldives geven we drie nachten en ontbijt voor twee personen weg in de Wonderful Beach Oasis. Vervoer per watervliegtuig vanaf de internationale luchthaven Malé Velana is ook inbegrepen.

Om kans te maken op de prijs van vandaag, moet u zich registreren op onze promotiepagina via de onderstaande link.

Deelnamevoorwaarden

Er is geen aankoop nodig om deel te nemen aan deze giveaway of deze te winnen. Een aankoop of betaling van welke aard dan ook verhoogt de winkansen niet. Deze giveaway is niet geldig in regio’s waar promoties van dit type verboden of beperkt zijn.

Uit alle inzendingen wordt willekeurig één winnaar getrokken en binnen 14 dagen na het einde van de CELEBRATE THE SUMMER-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. Als de winnaar niet binnen 7 dagen op deze melding reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend. Er wordt dan een nieuwe winnaar getrokken. Je kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze promotie ga je ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich op elk moment afmelden. Door deel te nemen aan deze campagne ga je automatisch akkoord met onze voorschriften inzake gegevensbescherming en die van onze partners.

InsideFlyer en onze partners zullen hun uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct aankomen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor fouten van derden (bijv. bij de bezorging).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *