Verdien 5.000 bonuspunten bij Best Western Rewards2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Best Western Rewards heb je nu de mogelijkheid om 5.000 bonuspunten te ontvangen. De promotie loopt tot 20 november 2023. In Nederland kun je bijvoorbeeld verblijven bij Best Western Plus Amstelveen.

5.000 bonuspunten bij Best Western Rewards

De 5.000 bonuspunten ontvang je voor iedere twee overnachtingen bij een aangesloten hotel. In totaal kun je maximaal 20.000 bonuspunten verzamelen tijdens deze promotie. De promotie is geldig voor verblijven in Afrika, Spanje, Israël, Kazachstan, Georgië, Oekraïne, Polen, Finland, Portugal, Nederland, België of Litouwen.

Om in aanmerking te komen voor deze promotie is het noodzakelijk om je te registreren. Dit kun je doen door in te loggen in je account en je vervolgens aan te melden voor de promotie. Alleen nachten waarvoor je normaliter punten ontvangt komen in aanmerking voor de bonuspunten. Een overnachting geboekt met punten, via een (online) travel agent of met een speciale korting komen dus niet in aanmerking.

Door in te loggen in je account kun je ook alle andere promoties vinden. Zo is dezelfde promotie ook mogelijk voor andere landen zoals de Verenigde Staten. Hiervoor kun je je apart aanmelden op de website. Heb je deze promotie gemaximaliseerd, dan kun je er ook voor kiezen om je aan te melden voor de promotie waarbij je 2.000 bonuspunten krijgt voor je verblijf in Nederland. Helaas kun je de promoties niet met elkaar combineren.

Status Match No Catch

Status match aanvragen

Best Western heeft ook een lopende status match promotie. Indien je een status hebt bij een andere hotelketen zoals bijvoorbeeld Hilton Honors, World of Hyatt of IHG One Rewards, dan geeft Best Western je een vergelijkbare status in haar eigen programma. Je kunt tot het Diamond elite niveau matchen binnen het loyaliteitsprogramma van de hotelketen. Daarbij krijg je diverse voordelen zoals een gratis upgrade indien er beschikbaarheid is. Het registreren voor de ‘Status Match No Catch’ promotie kan via deze pagina. Meer informatie over de exacte werking van deze Status Match lees je hier.

Bron: Best Western Amstelveen Rewards

Afbeeldingen ©BestWesternAmstelveen/BestWestern

Reacties

  1. Boudewijn zegt

    Status match werkt goed. Zelf van HH Diamond naar BW Diamond gematched.
    Toen daarna (ivm covid) healthcare workers een lifetime status kregen, daar gebruik van gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *