Verdien 4x punten + 20% korting bij Hertz via Le Club AccorHotels2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In samenwerking met Hertz biedt AccorHotels een tijdelijke promotie met interessante voordelen. Leden van het loyaliteitsprogramma Le Club AccorHotels verdienen tijdelijk namelijk vier keer zoveel Accor Rewards Points met een reservering bij Hertz. Ook geniet je van een korting tot 20% en andere voordelen.

Hertz

Bij InsideFlyer schreven we eerder al over Hertz. Zo is het autoverhuurbedrijf een van de partners die deelnemen aan het InsideFlyer Premium Membership. Nieuwe leden krijgen bijvoorbeeld 600 bonus punten. Deze punten kun je inzetten voor upgrades, gratis autohuur en andere extra’s. Meer over wat je met de punten kunt doen lees je hierlees je hier.

4x Rewards Points + 20% korting

Met de huidige actie krijg je 4x Rewards punten voor elke boeking bij Hertz. De punten die je normaliter van Hertz krijgt worden dan omgezet in Rewards punten van Le Club AccorHotels. Dat betekent dat je 12 Rewards Points per uitgegeven euro krijgt. Zorgt er voor dat je Le Club AccorHotels deelnemersnummer in de reservering terecht komt. Daarnaast krijg je een korting op de autohuur tot 20%. Ook kun je kosteloos een extra bestuurder registeren (behalve in Marokko). Vaak moet je hier voor bijbetalen.

Je moet uiterlijk 31 juli 2019 je boeking hebben gemaakt. De verhuurperiode moet minimaal 1 dag en maximaal 28 dagen zijn. De uiterlijke einddatum van de verhuurperiode is 31 augustus 2019. Voor bijvoorbeeld Oostenrijk gelden black-out dates. Dit kun je checken in de voorwaarden.

De korting wordt automatisch toegekend als je via deze website reserveert. Mocht de korting niet tevoorschijn komen dan kun je boeken met Hertz CDP code 840267. De korting geldt niet op toeslagen, belastingen en extra’s. Auto’s die vallen onder de Dream Collection, Supercars, busjes en commerciële voertuigen vallen niet onder deze promotie. Let op dat deze actie niet geldig is in de VS, Taiwan en Pakistan.

Hertz Superstart

Summer Bonus

Wil je nog meer punten verdienen bij Le Club AccorHotels? Dan is er nog een interessant actie. Namelijk de Summer Bonus. Je kunt met deze actie bonuspunten verdienen als je een verblijf boekt in Oost-Europa. Je verdient met deze Summer Bonus tot 3.000 extra Rewards Points, bovenop de punten die je voor de overnachting kan verdienen. Zo spaar je snel voor extra korting. Want als je 2.000 Rewards Points inwisselt krijg je € 40 korting. Meer over deze actie lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *