Zo behaal je 600 Hertz Gold Plus Rewards

Hertz

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je op reis bent kan het soms handig zijn om een auto te huren. Gelukkig zijn er vaak meer dan genoeg verhuurbedrijven voorhanden. Luchthavens hebben meestal een aparte balie waar je kunt informeren naar de mogelijkheden. Het is natuurlijk slimmer om het vooraf online te regelen. Hertz is één van de partners van InsideFlyer’s Premium Membership. Met het Hertz Gold Plus Rewards programma kun je profiteren van diverse privileges. In dit artikel lees je hoe je punten spaar bij dit programma en welke deelnemersniveau’s er zijn.

Hertz Gold Plus Rewards

Het is een hele mond vol, maar Hertz Gold Plus Rewards is het frequent traveller programma van Hertz. Het autoverhuurbedrijf biedt middels dit programma diverse privileges voor loyale klanten. Het programma werkt eigenlijk heel simpel. Per uitgegeven euro of dollar verdien je een punt. Deze punten kun je inzetten voor gratis autohuur. Daarnaast bepaalt het aantal keer dat je gedurende een jaar een auto huurt je status. Hierover later meer.

Een voorbeeld: stel je bezoekt New York en wil in het weekend een auto huren. Je betaalt dan $145. Je spaart dus ook 145 punten. Om bijvoorbeeld 600 punten te sparen, die je als Premium Member na je eerste autohuur krijgt, zou je dus minimaal vier keer een soortelijke huur moeten doen. Kies je voor een duurdere auto of meer dagen, dan spaar je natuurlijk meer punten. Dan is het aantal keer dat je een auto moet huren voor een hogere status ook weer lager. Een status helpt je ook om sneller punten te kunnen verdienen. Punten besteden aan gratis autohuur kan al vanaf 800 punten. Met de 600 bonuspunten via het Premium Membership en de reguliere punten van je eerste autohuur kom je hier al snel aan!

Weekend Autohuur met Hertz in New York (Bron: Hertz.nl)
Weekend Autohuur met Hertz in New York (Bron: Hertz.nl)

Statussen

Zoals bij veel loyaliteitsprogramma’s zijn er verschillende statussen die je kunt behalen bij Hertz. Je status wordt bepaald aan de hand van het aantal keer dat je een reservering hebt gemaakt en voltooid. De periode waarin je status wordt bepaald is twaalf maanden.

Als je binnen een jaar minimaal twaalf keer een auto huurt via Hertz dan krijg je de zogenaamde Five Star status. Als Five Star deelnemer krijg je onderstaande voordelen en privileges:

  • Gratis extra bestuurder, bij deelnemende Europese locaties, wanneer deze bestuurder samen reist met een Gold Plus Rewards lid
  • Gratis upgrade naar hogere autocategorie voor elke huur (afhankelijk van beschikbaarheid)
  • 25% extra Gold Plus Rewards punten voor elke huur.
  • E-mail aanbiedingen met speciale kortingen, exclusieve toegang tot evenementen en uitnodigingen om fantastische prijzen te winnen.
  • Plus, alle tijdbesparende voordelen van de Gold Plus Rewards programma.
Het Hertz Five Star lidmaatschap behaal je met minimaal twaalf keer autohuur (Bron: Hertz)
Het Hertz Five Star lidmaatschap behaal je met minimaal twaalf keer autohuur (Bron: Hertz)

Als je binnen een jaar minimaal twintig keer een auto huur bij Hertz dan wordt je Hertz President’s Circle deelnemer. Aanvullend krijg je de volgende voordelen:

  • Gratis extra bestuurder zonder beperkte voorwaarde dat deze bestuurder lid moet zijn
  • Gegarandeerde beschikbaarheid van de gehuurde auto
  • Gegarandeerde upgrade naar hogere autocategorie voor elke huur
  • 50% extra Gold Plus Rewards punten voor elke huur.
Het Hertz President’s Circle lidmaatschap behaal je met minimaal twintig keer autohuur (Bron: Hertz
Het Hertz President’s Circle lidmaatschap behaal je met minimaal twintig keer autohuur (Bron: Hertz)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *