Verdien 3x Qmiles bij Qatar Airways

Toestellen van Qatar Airways staan klaar op de luchthaven (Bron: Qatar Airways / Flickr)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voorheen had Privilege Club van Qatar Airways veel promoties waarbij je extra miles kon verdienen. De laatste tijd is het wat minder qua promoties. Gelukkig komt Qatar Airways weer met een actie waarbij je 3x Qmiles kun verdienen. Deze promotie is officieel alleen voor ALL Accor leden, maar in de praktijk kan iedereen hier gebruik van maken. In dit artikel lees je hoe het werkt.

Privilege Club

Het loyaliteitsprogramma van Qatar Airways (QR) heet Privilege Club. Als je van plan bent om met QR te vliegen, of een van de partners, dan is het verstandig om een gratis account aan te maken. Ook al vlieg je niet vaak, de gespaarde miles kun je bij een eventuele volgende vlucht gebruiken voor bijvoorbeeld de (gedeeltelijke) betaling van tickets, korting op bagage of upgrades naar een hogere reisklasse. Er is overigens ook een speciaal programma voor studenten. Ook hier is een lidmaatschap gratis. Wil je meer lezen over hoe Qatar Airways Privilege Club werkt? Lees dan zeker dit artikel.

Uitbreiding Super Wifi bij Qatar Airways
(Foto: Qatar Airways)

3x Qmiles

Reserveringen die in aanmerkingen komen voor deze actie dienen uiterlijk het einde van deze maand gemaakt te zijn. De reisdatum is uiterlijk 30 september 2021. Natuurlijk moet je wel lid zijn (of worden) van Privilege Club. Bij de online reservering dien je de actiecode ‘ACCOR21’ in te voeren. Als je aan alle voorwaarden voldoet dan verdien je 3x Qmiles, hiermee kun je sneller een hogere status binnen het programma behalen. Hoe hoger je status, hoe meer privileges.

Zoals in de inleiding al benoemd is: deze aanbieding waarbij je 3x Qmiles krijgt bij Qatar Airways is officieel enkel geldig voor leden van ALL Accor. Er wordt echter niet naar een lidmaatschapsnummer gevraagd. Dus ook al ben je niet lid, je kunt de kortingscode gewoon gebruiken. Eventueel kun je voor de zekerheid wel gratis een account aanmaken op de website van de Franse hotelketen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *