Verdien 3x punten op je diner in Hyatt hotels1 min leestijd

Hyatt Figueroa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

World Of Hyatt heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 3x punten kunt krijgen op uitgaven van eten en drinken in Hyatt hotels. De promotie loopt nog tot 10 februari 2022.

3x punten bij Hyatt

Normaliter verdien je 5 punten op uitgaven van eten en drinken bij World Of Hyatt. Tijdens deze promotie loopt dit dus op naar 15 punten. Een lijst met alle deelnemende hotels vind je op de website van Hyatt. Om punten te verdienen op uitgaven van eten en drinken bij Hyatt is het trouwens niet eens nodig om ook zelf in het hotel te verblijven. Je hebt enkel een account nodig. Ben je nog geen lid van World of Hyatt, dan je je via deze link een account aanmaken.

World of Hyatt 3x punten
Verdien tijdelijk 3x punten op uitgaven van eten en drinken bij World of Hyatt. (bron: Hyatt)

Het maximum aantal bonuspunten dat je kunt verdienen tijdens deze promo is 100.000. Residence Club, Hyatt Ziva en Hyatt Zilara hotels zijn uitgesloten van deze promotie. In bepaalde landen worden geen bonuspunten uitgekeerd op aankoop van alcoholische dranken. Houd tenslotte rekening met een periode van 2 tot 3 weken voordat de bonuspunten worden bijgeschreven op je account. Hyatt behoudt het recht om deze promo ten allen tijde te beëindigen.

World Of Hyatt punten besteden

Je kunt deze punten gebruiken om gratis overnachtingen te boeken, maar je kunt deze ook inzetten voor Points & Cash overnachtingen. Je betaalt dan een deel van je overnachting met punten en de helft van het standaard tarief. Meer informatie daarover kun je in dit artikel lezen op InsideFlyer.

Uitgelichte afbeelding: Hyatt

Reacties

  1. JdV zegt

    Klinkt leuk. Maar in het Hyatt Regency in Vancouver waar ik vorige week was waren bar en restaurant dicht. Dus eeinig kans dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *