Brussels Airlines start nieuwe bestemmingen in Europa en verhoogt frequenties2 min leestijd

Airbus van Brussels Airlines (Bron: Brussels Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er worden weer meer reizen geboekt, aldus Brussels Airlines. De Belgische maatschappij ziet een verschuiving van last-minute boekingen naar vroegboekingen. Een reden voor de maatschappij om nieuwe bestemmingen toe te voegen aan het winter- en zomerseizoen. Brussels Airlines zal nieuwe bestemmingen in Europa toevoegen en de frequenties verhogen naar verschillende bestemmingen.

Vertrouwen

Doordat er een verschuiving van last-minute boekingen naar vroegboekingen is, neemt Brussels Airlines aan dat er weer meer vertrouwen is om te gaan reizen. Mensen durven weer naar bestemmingen te gaan die lange tijd onmogelijk waarom om heen te reizen vanwege het uitbreken van het coronavirus. Daarom heeft Brussels Airlines een uitgebreid vakantieaanbod met nieuwe bestemmingen in Europa, Azië en Afrika.

Nieuwe bestemmingen en Europa

In Europa zal Brussels Airlines weer gaan vliegen naar Chania in Griekenland en Antalya in Turkije. Deze bestemmingen zijn eerder al eens uitgevoerd geweest, maar hebben een tijd niet in het standaard aanbod gezeten.

Verschillende populaire bestemmingen zullen nog steeds aangevlogen worden door de maatschappij. Denk hierbij aan Griekse bestemmingen zoals Corfu, Heraklion, Rhodos en Zakynthos. De Canarische Eilanden en Balearen zijn ook bereikbaar vanuit Brussel. Het totale overzicht van bestemmingen in Europa vind je hieronder.

Voor enkele populaire bestemmingen zoals Malaga, Porto en Faro gaat de frequentie van het aantal vluchten per dag, omhoog. Vanaf 29 maart is het weer mogelijk naar Antalya te vliegen. Vervroegd kun je weer reizen naar Chania, namelijk vanaf 7 mei.

Buiten Europa

Brussels Airlines is niet alleen actief in Europa, maar ook daarbuiten. Zo blijft de maatschappij vliegen naar verschillende bestemmingen in Azië, Afrika en Noord-Amerika. In het onderstaande schema zie je naar welke bestemmingen Brussels Airlines buiten Europa vliegt.

Zoals je ziet blijft het mogelijk om met Brussels Airlines naar Tanger en Nador te vliegen. Deze bestemmingen zijn tussen juni en september 2022 bereikbaar met Brussels Airlines. 14 maal per week gaat Brussels Airlines vliegen naar Tel Aviv er naar Yerevan in Armenië viermaal per week.

Bron en beeldmateriaal: Brussels Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *