Verdien 3x Flying Blue Miles + 15% korting bij Hertz

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue komt weer met een leuke actie in samenwerking met Hertz. Het autoverhuurbedrijf geeft namelijk tijdelijk extra miles én 15% korting op de huurprijs. En dat komt mooi uit nu er weer steeds meer mogelijk is wat reizen betreft. Eerder had Hertz al vergelijkbare acties voor Flying Blue leden.

Flying Blue

Lezers van deze website zullen zeker bekend zijn met Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van onder andere KLM, Transavia en Air France. Reizigers die lid zijn van Flying Blue sparen XP en miles. Je XP saldo geeft je een bepaalde status, inclusief bijbehorende privileges. Sinds kort verdien je ook met Transavia vluchten XP. Maar wat kun je met een status die je verdiend hebt met je XP? Met een Gold status krijg je bijvoorbeeld gratis toegang tot aangesloten airport lounges, waaronder de KLM Crown Lounge. Op basis van het bedrag dat je uitgeeft aan je vluchten met KLM en partners verdien je daarnaast miles. Met het gespaarde saldo miles kun je vluchten, upgrades en maaltijden aanschaffen. Maar er zijn meer manieren om miles te sparen dan alleen vliegen.

Met een Flying Blue Gold status krijg je gratis loungetoegang (Bron: Flying Blue)
Met een Flying Blue Gold status krijg je gratis loungetoegang (Bron: Flying Blue)

Hertz

Een van de manieren waarop je ook miles kan verdienen is door uitgaven te doen bij aangesloten bedrijven. Autoverhuurbedrijf Hertz is een voorbeeld daarvan. Normaliter verdien je namelijk tot 5 miles per uitgegeven euro bij Hertz. Geef je bijvoorbeeld een bedrag van € 100 uit, dan krijg je 500 miles. Hertz geeft met de huidige promotie tot 3x miles per uitgeven euro. Dat loopt dus op tot 15 miles per uitgegeven euro. De extra miles worden toegekend volgens onderstaand schema:

  • Een huurperiode tot 5 dagen geeft het normale aantal miles (tot 5 miles per uitgegeven euro),
  • Voor huurperiodes van 5-7 dagen worden x2 Flying Blue Miles toegekend (10 miles per uitgegeven euro),
  • Voor huurperiodes van 8 -21 dagen worden x3 Flying Blue Miles toegekend (15 miles per uitgegeven euro).

Het is belangrijk om uiterlijk 8 augustus 2021 te reservering te hebben gemaakt. Deze promotie geldt voor ophaaldata tot uiterlijk 31 oktober 2021. Bij de reservering dien je de kortingscode CDP 736661 en de promotiecode PC 210528 te benoemen. Indien je via de website reserveert gaat dit automatisch. Je vindt hier ook alle voorwaarden van deze actie terug. Betaal je met je Flying Blue American Express kaart dan krijg je ook over dat uitgegeven bedrag nog miles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *