Spaar tot 3x Flying Blue miles met Hertz

Air France Hertz DriveU

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue heeft momenteel een leuke promotie in samenwerking met autoverhuurbedrijf Hertz. Als je namelijk via Flying Blue een auto huurt bij Hertz dan kun je tot 3x het aantal gebruikelijke miles verdienen. Zo spaar je nog sneller voor bijvoorbeeld een award ticket bij KLM of Air France.

Flying Blue

Het welbekende frequent flyer programma van KLM en Air France biedt ook de mogelijkheid om miles te sparen bij partners. Daarbij hoef je niet alleen te denken aan partner airlines en de American Express betaalkaarten. Je kunt namelijk ook bij hotels, winkelketens en autoverhuurbedrijven (extra) punten sparen. Bovendien geeft je lidmaatschap van Flying Blue regelmatig extra voordelen. Bijvoorbeeld een gratis upgrade in een hotel of bonusmiles bij een bepaalde aankoop. Dat is dan vaak wel weer afhankelijk van je deelnemersniveau. De statussen binnen Flying Blue zijn overigens weer verlengd tot het einde van het jaar.

Flying Blue kent diverse deelnemersniveau (Bron: Flying Blue)
Flying Blue kent diverse deelnemersniveau (Bron: Flying Blue)

Hertz

Deze keer is er dus een promotie bij Hertz. Normaliter krijg je 5 Flying Blue miles per uitgegeven euro en 15% korting op het huurtarief bij Hertz. Je kunt met de huidige promotie tot 3x het aantal miles verdienen, het huurtarief blijft overigens hetzelfde. De verdiende miles kunnen dus oplopen tot 15 miles per uitgegeven euro. Dat werkt als volgt. Huur een een auto voor 1-7 dagen, dan krijg je 2x zoveel miles, dus 10 miles per uitgegeven euro. Voor huurperiodes van 8-21 dagen krijg je zelfs 3x zoveel miles, dus 15 miles per uitgegeven euro.

Je dient uiterlijk 8 april 2021 de reservering te maken met een ophaaldatum uiterlijk 8 juli 2021. Voor deze promotie gelden black-out data, deze zijn in het reserveringssysteem opgenomen. Op die data krijg je de normale 5 miles per uitgegeven euro. De promotie is geldig in Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland, Duitsland, het VK, België, Luxemburg, Portugal en Griekenland. Bij de reservering dien je de kortingscode CDP 736661 en de promotiecode PC 210450 te vermelden. Of je gebruikt deze link.

Of je in deze tijden een auto gaat huren valt natuurlijk nog te bezien. Hopelijk is er richting de zomer al wat meer mogelijk in Europa. Gezien het feit dat deze actie zich op Europese landen richt zou dat dan mooi uitkomen. Je kunt het echter ook dichter bij huis zoeken, maar de vraag is of je dan niet gewoon je eigen auto zal gebruiken. Hoe dan ook is het een interessante Flying Blue promotie bij Hertz die je kan helpen een boost aan je miles saldo te geven. Ervaringen met deze promotie kun je in het forum delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *