Win vliegtickets met Qatar Airways Student Club1 min leestijd

Toestellen van Qatar Airways staan klaar op de luchthaven (Bron: Qatar Airways / Flickr)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways doet er alles aan om met loyaliteitsprogramma Privilege Club zo veel mogelijk trouwe klanten aan zich te binden. Zo zijn er regelmatig acties voor nieuwe leden. Sinds vorig jaar richt de maatschappij zich ook op een specifieke nieuwe doelgroep, namelijk studenten. Studenten die zich deze maand als nieuw lid aanmelden bij de Student Club van Qatar Airways maken kans op twee vliegtickets.

Student Club

Eind vorig jaar introduceert Qatar Airways een nieuwe onderdeel van Privilege Club. Met de Student Club wil de airline natuurlijk vooral studenten aantrekken. En zo’n slechte gedacht is dat niet. Uitgezonderd de huidige situatie kan het voor bedrijven heel waardevol zijn om een blijvende relatie op te bouwen met studenten. Als zij een goede ervaring hebben dan is de kans groot dat deze groep loyaal wordt en het merk niet meer loslaat. Zeker als er sprake is van een opgebouwde frequent flyer status met de bijbehorende privileges.

Volgens Qatar biedt de Student Club veel voordelen. Te denken valt aan exclusieve kortingen, speciale tarieven, gratis extra bagage, meer flexibiliteit en gratis Super WiFi aan boord.

Qatar Airways Privilege Club introduceert Student Club (Bron: Qatar Airways)
Qatar Airways Privilege Club introduceerde eind vorig jaar de Student Club (Bron: Qatar Airways)

Win twee vliegtickets

Deze maand maken studenten in Nederland kans op twee tickets voor een vlucht van Amsterdam naar een bestemming in het netwerk van QR. Nieuwe leden kunnen zich inschrijven op de website en dienen gebruik te maken van promotiecode ‘QRWIN2021’. Alle details van deze acties lees je op de speciale actiepagina.

Boekingen die uiterlijk april 2021 worden gemaakt zijn flexibeler dan normaal. Dat betekent dat je tickets onbeperkt kunt wijzigen. Er is ook de mogelijkheid om terugbetaling te vragen indien de reis helemaal niet meer mogelijk is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *