Verdien 2.000 bonuspunten bij Marriott in Thailand en Vietnam1 min leestijd

Marriott Thailand

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 2.000 bonuspunten per verblijf kunt verdienen op verblijven in Thailand en Vietnam. Eerder deze maand kwam het programma ook al met de regelmatig terugkomende Escape deals.

2.000 bonuspunten bij Marriott

Marriott introduceerde onlangs een nieuw tarief in Thailand en Vietnam. Om gebruik te maken van dit nieuwe tarief dien je de code BRP in te voeren tijdens het boeken. Houdt er rekening mee dat er een beperkt aantal kamers beschikbaar is tegen dit tarief. Je verblijf dient verder te bestaan uit minimaal twee nachten en dient op of voor 17 september 2023 plaats te vinden. Opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel worden gezien als één verblijf. 2.000 Marriott Bonvoy punten zijn ongeveer € 10,50 waard. Dat is natuurlijk niet veel maar altijd mooi meegenomen als je toch al van plan was om een hotel in Thailand of Vietnam te boeken.

Marriott Thailand
Verdien t/m 17 september 2.000 bonuspunten bij Marriott op verblijven in Thailand en Vietnam. (Foto: Marriott)

Je verdient daarnaast alleen bonuspunten als je ervoor gekozen hebt om punten te verdienen en niet miles. Zorg er dus voor dat deze optie in je Marriott Bonvoy account op punten staat. Tenslotte kun je deze promotie niet combineren met eventuele andere promotie van Marriott die op dit moment lopen. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Marriott. Deze promotie is vooral interessant op de wat kortere en goedkopere verblijven. Dit terwijl promoties waarbij je bijvoorbeeld dubbele punten kunt verdienen interessanter zijn op de wat duurdere en langere verblijven. De punten kun je vervolgens weer gebruiken om een gratis overnachting te boeken.

Uitgelichte afbeelding: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *