Krijg 20% korting op de Marriott Escapes2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy heeft op dit moment weer een interessante promotie lopen waarbij je 20% korting krijgt op Marriott Escapes. Deze promotie loopt nog t/m zondag 6 augustus 2023 en je kunt nog vandaag boeken.

20% korting op Marriott Escapes

T/m zondag 6 augustus 2023 kun je 20% korting krijgen op Marriott Escapes in bepaalde landen van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dit is voor verblijven tot zondag 6 augustus 2023. Marriott Escapes zijn verblijven van 3 nachten rond het weekend. In de meeste landen is dit van donderdag tot zondag. In het Midden-Oosten en Noord-Afrika is dit van woensdag tot zaterdag. bepaalde hotels bieden deze Escape deals ook op andere dagen in de week aan. Aanvankelijk waren deze deals alleen te boeken in Noord- en Zuid-Amerika. Nu kun je deze verblijven ook boeken in de rest van de wereld, enkele (ei)landen in de Grote Oceaan uitgezonderd.

Review: Madrid Marriott Auditorium Hotel & Conference Center
Krijg nog t/m vandaag 20% korting op de Marriott Escapes. (Bron: InsideFlyer – Marico)

Verblijven in Afrika, Europa en het Midden-Oosten dien je minstens 24 uur van tevoren te boeken. Voor verblijven in Noord- en Zuid-Amerika is dit 48 uur. Een aantal brands nemen echter geen deel aan deze actie. Dit zijn: EDITION, The Ritz-Carlton, St. Regis, Bulgari, Marriott Vacation Club en Design Hotels. In veel hotels is er beperkte beschikbaarheid, wees er dus snel bij! Om de 20% korting te krijgen dien je een speciaal tarief te boeken met promotiecode QRI.

Marriott Escapes

Houd er ook rekening mee dat de 20% korting alleen geldt voor Marriott Bonvoy leden. Voor niet-leden krijgen is deze korting beperkt tot 15%. Indien je nog geen lid bent van Marriott Bonvoy, kun je hier een account aanmaken. Escape deals zijn gratis te annuleren, doe dit wel uiterlijk een dag voor je verblijf. Tenslotte kun je deze actie niet combineren met andere lopende acties en/of promoties.

Conclusie

20% korting op Escape deals is altijd mooi meegenomen. Je bespaart veel door een wat langer verblijf te boeken. In tegenstelling tot voorgaande Marriott Escapes is de korting echter nu slechts 20%. Voorheen was dit 25%.

Beeldmateriaal: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *