Pre-order nu je maaltijd in World Business Class bij KLM2 min leestijd

KLM World Business Class maaltijd aan boord

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds begin deze maand is het mogelijk om een pre-order te plaatsen voor je maaltijd in de World Business Class cabine bij KLM. Dit kan voor vluchten naar diverse bestemmingen vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

Pre-order je maaltijd in World Business Class bij KLM

De pre-order kun je plaatsen vanaf 45 dagen voor vertrek als je reist in de World Business Class cabine met KLM. Je moet uiterlijk 48 uur voor vertrek doorgeven wat je wil eten gedurende je vlucht via MyTrip op de website van de luchtvaartmaatschappij. Doe je dit niet, dan kun je altijd nog een keuze maken aan boord van je vlucht.

De pre-order is voor de hoofdmaaltijd gedurende de vlucht. Een keuze voor een nagerecht kun je aan boord maken. De pre-order is mogelijk voor vluchten vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Accra, Atlanta, Kaapstad, Dar es Salam, Entebbe, Johannesburg, Kuala Lumpur, Lagos, Nairobi, Seoul en Singapore.

De service is op dit moment niet beschikbaar voor de retourvlucht vanaf deze bestemmingen. Op termijn zal het mogelijk zijn om tot uiterlijk 24 uur voor vertrek een keuze te maken. De luchtvaartmaatschappij zal het aantal bestemmingen ook verder gaan uitbreiden voor deze service.

Pre-order maaltijd World Business Class KLM

Speciale À la carte-maaltijden in economy class

Op intercontinentale vluchten is er altijd een warm gerecht naar keuze, een grote salade en een toetje voor passagiers in Economy class.

Sinds een aantal jaar is het echter ook mogelijk om een speciale a la carte maaltijden te bestellen. Voor vluchten met vertrek vanaf Amsterdam Airport Schiphol kun je tot 24 uur voor vertrek ook een maaltijd bestellen. De prijzen voor deze maaltijden variëren tussen de EUR 19 en  EUR 30.

Deze a la carte maaltijden kun je bestellen via MyTrip op de website van de luchtvaartmaatschappij. Daar kun je eventueel ook kosteloos kiezen voor een maaltijd dat past bij je dieet- of medische wensen.

A La carte maaltijden KLM Economy Class

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

  1. van der Kolk zegt

    Ik ben blij dat dit nu ook bij KLM kan. Ik heb twee keer meegemaakt dat mijn keuze niet beschikbaar was omdat ik vrij achterin in de business class zat. Dat was overigens beide keren op de terugweg. Dus ik hoop dat KLM deze mogelijkheid voor alle business class vluchten gaat aanbieden.

    De a la carte maaltijden vind ik geweldig. Ik vlieg meestal Economy Comfort danwel Premium Economy. De a la carte maaltijden vind ik in beide situaties een stuk beter dan het standaard eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *