Vakantiepakket boeken met British Airways (vlucht + hotel en/of + huurauto)

British Airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij British Airways is het ook mogelijk om een vakantiepakket samen te stellen. Daarbij boek je een vlucht met een hotel, of een vlucht met een huurauto. Hierdoor is de gezamenlijke prijs goedkoper dan dat je dit los boekt via British Airways. Je kunt deze pakketten zelf samenstellen, waardoor je een ruime keuze hebt qua hotel of huurauto.

British Airways Vakantie

Vakantiepakket boeken met British Airways

Dit vakantiepakket kun je boeken in combinatie met een vlucht van British Airways, American Airlines of andere vliegmaatschappijen op britishairways.com. Dit kan met een vertrek vanuit Nederland, maar het is ook mogelijk om dit vanuit andere landen te boeken. Je kunt dit ook combineren met aanbiedingen, dus mocht je een goed vluchttarief tegenkomen dan kun je deze combineren.

Customise Your Trip

Met de ‘Customise Your Trip’ optie kun je je eigen vakantie samenstellen met twee, drie of meer tussenstops. Op die manier kun je bijvoorbeeld in London verblijven als je door wilt vliegen naar een andere internationale bestemming. Een andere optie is om bijvoorbeeld naar New York te vliegen en vervolgens door te reizen naar Los Angeles alvorens je weer naar Europa vliegt. Dit is allemaal mogelijk met deze ‘Customise Your Trip’ optie.

Low Online Deposits

Wanneer je een vakantiepakket aanschaft, kun je gebruik maken van een zogeheten “Low Deposit” optie vanaf €99. Dit houdt in dat je in zelfgekozen termijnen kunt betalen en dat je het volledige bedrag pas vijf weken voor je reis hoeft te betalen. Op die manier kun je gemakkelijk je vakantie betalen in meerdere maanden en op basis van je eigen maandbedrag.

Dit geldt alleen voor paketten zoals die van vlucht + hotel of vlucht + auto, of wanneer je 2 soorten producten boekt via Customize Your Trip. Je vindt alle informatie en voorwaarden hier.

Partners

Daarnaast hebben zij een samenwerking met het verhuurbedrijf Avis. Als je een huurauto toevoegt van dit bedrijf, dan is de extra bestuurder gratis als je lid bent van de Executive Club (het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij). Tevens spaar je Avios punten met je boeking, die je vervolgens weer kunt inzetten voor een gratis vlucht. Je kunt meer lezen over de verdiensten van een Executive Club lidmaatschap en alle voorwaarden op de website.

Mocht er onderweg iets gebeuren dan zijn zij 24 uur per dag bereikbaar. Daarnaast zijn ze onderdeel van de ATOL-garantieregeling (Air Travel Organiser’s Licence), dus daar kun je ook aankloppen indien er iets mis is of de partij failliet gaat.

De tickets die je boekt komen ook in aanmerking voor een Avios upgrade omdat deze uitgegeven worden op 125-ticket stock. Hierdoor kun je bijvoorbeeld een goedkoop Premium Economy ticket kopen en voor enkele Avios punten upgraden naar Business Class. Meer informatie hoe dit precies werkt kun je in dit artikel lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *