Upgrade tot Flying Blue Gold bij aankoop KLM Flight Bundle

Flying Blue Gold card

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM herhaalt een promotie waarbij het mogelijk is om met één aankoop Flying Blue Gold status te verdienen. Sinds eind vorig jaar verkoopt de maatschappij binnen Europa zogenaamde “Flight Bundles” waarbij je een aantal vluchten inkoopt voor een vast bedrag. De prijs is afhankelijk van het aantal vluchten, de bestemming(en) en de voorwaarden zoals geldigheid en hoe ver je voor vertrek wil boeken.  Heb je een Flight Bundle gekocht, dan kan je tot aan de laatste beschikbare stoel een van je ‘strippen’ op je strippenkaart gebruiken zonder bijbetalen. Bijkomend voordeel is dat je maar één keer de boekingskosten à €10 betaalt.

KLM Flight Bundle

Instant Flying Blue status of miles

Om het aanschaffen van de Flight Bundle extra aantrekkelijk te maken biedt KLM tot 30 april een status upgrade of miles bonus aan. Flying Blue Explorer leden die een bundle met minimaal 20 vluchten (enkele reis) aanschaffen krijgen een upgrade naar Flying Blue Silver. Leden die al Silver zijn en minimaal een bundel van 40 enkele vluchten afnemen krijgen gelijk een upgrade naar Gold. Voor Silver is dit gelijk aan het aantal XP dat je normaal gesproken nodig hebt voor kwalificatie, en voor Gold is het ongeveer 10% meer. Het voordeel is natuurlijk wel dat je gelijk de status krijgt. Zeker voor Gold zal de loungetoegang en SkyPriority dan erg prettig zijn.

Ben je al Gold lid? Dan krijg je met een bundel van 20 vluchten 10.000 Award Miles. Ben je Platinum dan krijg je voor hetzelfde aantal vluchten 15.000 miles.

Alleen de hoofdboeker van de Flight Bundel krijgt de aanbieding. Verder geldt dat voor de bundel voor een level upgrade, de bundel maar door maximaal 2 personen gebruikt mag worden. Voor bestaande Gold en Platinum leden die voor de miles gaat geldt dit niet. Bij het boeken van de KLM Flight Bundle dien je je Flying Blue nummer te vermelden. Binnen 2 weken krijg je de status upgrade of de miles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *