Upgrade en krijg tot €500 in Blue Credits terug bij BlueBiz2 min leestijd

KLM World Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je ontvangt nu tijdelijk tot €500 in Blue Credits retour bij BlueBiz als je een upgrade boekt naar Premium Economy of Business Class. Deze upgrade kun je boeken voor intercontinentale vluchten van KLM en Air France.

De promotie is geldig voor alle upgrades voor vluchten die uiterlijk 15 september 2022 vertrekken. De upgrade moet gekocht zijn tussen 14 juni en 31 augustus 2022 met Blue Credits.

Bluebiz – Upgrade en ontvang Blue Credits terug

BlueBiz is het spaarprogramma van KLM en partners voor het MKB. Voor elk ticket dat je boekt spaar je Blue Credits. Deze punten kun je vervolgens besteden aan upgrades of gratis tickets. Hoe het precies werkt kun je hier lezen op InsideFlyer.

Het aantal Blue Credits dat je ontvangt hangt af van de upgrade. Zo krijg je minder Blue Credits terug voor een Premium Economy upgrade dan een Business Class upgrade. Het aantal Blue Credits dat je ontvangt is als volgt opgebouwd:

 • 75 Blue Credits (€75) voor een enkele reis upgrade naar Premium Economy, in boekingsklasse W, S of A
 • 150 Blue Credits (€150) voor een retour reis upgrade naar Premium Economy, in boekingsklasse W, S of A
 • 125 Blue Credits (€125) voor een enkele reis upgrade naar Business Class, in boekingsklasse I of Z
 • 250 Blue Credits (€250) voor een retour reis upgrade naar Business Class, in boekingsklasse I of Z
 • 250 Blue Credits (€250) voor een enkele reis upgrade naar Business Class, in boekingsklasse J, C of D
 • 500 Blue Credits (€500) voor een retour reis upgrade naar Business Class, in boekingsklasse J, C of D

Je kunt deze stappen volgen om de upgrade te boeken:

 1. Boek een ticket bij BlueBiz of via je reisagent
 2. Regel de upgrade
  • Heb je het ticket online geboekt, dan kan het door in te loggen op deze pagina. Vervolgens kies je ‘Beheer boekingen’ en kies je voor KLM of Air France
  • Heb je een ticket via je reisagent geboekt, dan moet je reisagent vragen om de upgrade te regelen met een betaling in Blue Credits

Heb je de upgrade geboekt, dan kun je het online formulier invullen om de Blue Credits te ontvangen. Deze worden dan binnen vijf werkdagen na het versturen van het formulier bijgeschreven in je account. De volledige voorwaarden van de promotie waarbij je Blue Credits retour ontvangt voor upgrades, kun je vinden op de promotiepagina. Daar kun je ook de antwoorden vinden op de meest gestelde vragen omtrent deze promotie.

Dubbele Blue Credits in Business Class

Tevens heeft het programma nu tijdelijk ook een promotie waarbij je dubbele Blue Credits ontvangt als je een ticket boekt in Business Class. Deze promotie kun je niet combineren met de bovenstaande promotie, maar als je al een ticket hebt in Business Class kun je er makkelijk van profiteren. Alle informatie over deze promotie lees je in dit artikel op InsideFlyer.

KLM World Business Class A330 Austin

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *