Ontvang nu tijdelijk dubbele Blue Credits bij Bluebiz2 min leestijd

B787 KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je ontvangt nu tijdelijke dubbele Blue Credits bij BlueBiz. BlueBiz is het spaarprogramma van KLM en partners voor het MKB. Deze promotie is geldig voor alle vluchten in Business Class waarbij de vlucht uiterlijk op 15 september 2022 vertrekt. Het ticket moet gekocht zijn tussen 14 juni en 31 augustus 2022.

Het is noodzakelijk om je te registreren voor deze promotie. Dat kun je doen via deze promotiepagina. Je hebt daarvoor het BlueBiz-nummer, bedrijfsnaam en e-mailadres nodig. De volledige voorwaarden van de promotie waarbij je dubbele Blue Credits ontvangt, kun je vinden op de promotiepagina.

BlueBiz – dubbele Blue Credits voor vluchten in Business Class

Waar je in het verleden een bepaald aantal punten per vlucht ontving, is het programma tegenwoordig revenue-based. Het aantal punten dat je ontvangt is afhankelijk van de ticketprijs. Boek je een vlucht van bijvoorbeeld 700 euro, waarbij het ticket in het voorbeeld bestaat uit 200 euro vervoerstoeslag, ontvang je 21 punten. Dat zijn 3 Blue Credits per 100 euro. Deze Blue Credit is 1 euro waard en kun je besteden aan een ticket of bijvoorbeeld extra opties zoals Economy Comfort.

Bluebiz credits

Blue Credits sparen bij Transavia

Sinds dit jaar is het ook mogelijk om van het programma gebruik te maken als je vliegt met Transavia. Deze vluchten moeten dan wel door Transavia France uitgevoerd worden, die je herkent aan een TO vluchtnummer. De meeste vluchten van en naar Nederland worden uitgevoerd door vluchten van Transavia met een HV vluchtnummer. Deze HV vluchtnummers komen helaas (nog) niet in aanmerking voor Blue Credits.

Je kunt het BlueBiz nummer invoeren op de pagina van de passagiersgegevens. Daarna moet je Business als reisreden aangeven. Vervolgens kun je de optie selecteren om aan te geven dat je een Bluebiz nummer hebt. Voeg dit nummer toe, en daarna worden de Blue Credits automatisch bijgeschreven.

De vluchtprijs moet minimaal €10,- zijn, exclusief belastingen en toeslagen, om in aanmerking te komen voor credits. Aangezien Transavia geen Business Class aanbied, is het niet mogelijk om gebruik te maken van de dubbele Blue Credits promotie bij deze luchtvaartmaatschappij.

KLM World Business Class

Afbeeldingen ©KLM/BlueBiz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *