Update KLM World Business Class: routes nieuwe Boeing 777-300ER2 min leestijd

Nieuwe Business Class Boeing 777 vloot KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM is vorig jaar gestart met het inbouwen van de nieuwe Premium Comfort cabines in de Boeing 787 vloot. Deze cabine is nu ook beschikbaar in een Boeing 777-300ER toestel van de luchtvaartmaatschappij. Het omgebouwde toestel heeft ook de nieuwste World Business Class cabine aan boord.

KLM nieuwe World Business Class

KLM heeft de afgelopen maanden gewerkt aan het inbouwen van de nieuwe World Business Class cabine aan boord van de eerste Boeing 777-300ER. Het eerste toestel dat deze nieuwe cabine aan boord heeft is de PH-BVA, ook wel de Orange Pride genoemd. Het toestel is vorige week voor het eerst commercieel ingezet naar Los Angeles.

De eerste bestemming waar de luchtvaartmaatschappij regelmatig de nieuwste World Business Class in zal zetten is Shanghai. Dit toestel heeft ook de Premium Comfort cabine aan boord. Op dit moment is alleen de PH-BVA voorzien van de nieuwe cabines. Je kunt het toestel bijvoorbeeld via FlightRadar24 volgen.

De nieuwe World Business Class stoelen staan in de Boeing 777-300ER in een 1-2-1 opstelling. De oudere stoelen in dit type toestel staan in een 2-2-2 toestel, dus alle passagiers hebben straks direct toegang tot het gangpad. De nieuwe stoelen zijn ook voorzien van een deur voor extra privacy. KLM heeft nog geen officiële beelden naar buiten gebracht van de nieuwe cabine aan boord van de Boeing 777-300ER.

Nieuwe Business Class Boeing 777 vloot KLM
De nieuwe World Business Class aan boord van de Boeing 777-300ER

Op het moment dat er meer Boeing 777-300ER toestellen omgebouwd zijn zal KLM ook met de nieuwe cabines regelmatig naar andere bestemmingen vliegen. De luchtvaartmaatschappij verwacht dat de eerste bestemmingen Dubai, Accra, Johannesburg, Kaapstad, Atlanta, Vancouver, Panama, Sao Paulo, Singapore, Denpasar en Jakarta zijn.

De tickets voor de nieuwe Premium Comfort cabine naar deze bestemmingen zijn beschikbaar als er meerdere toestellen omgebouwd zijn. De verkoop wordt geopend op basis van de retrofit van de Boeing 777 toestellen. Als de vlucht uitgevoerd wordt door een Boeing 787-9 of B787-10, dan kun je de tickets voor de Premium Comfort cabine al kopen. Deze toestellen hebben niet de nieuwe World Business Class aan boord.

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *