KLM ontvangt vandaag tiende Boeing 787-10 Dreamliner1 min leestijd

KLM B787 Dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft vanmorgen haar tiende Boeing 787-10 Dreamliner toestel ontvangen. Hierdoor heeft KLM nu 23 Boeing 787 Dreamliner toestellen in haar vloot.

KLM ontvangt tiende Boeing 787-10

Het toestel met registratie PH-BKM is vanmorgen rond tien uur geland op Amsterdam Airport Schiphol. De luchtvaartmaatschappij heeft alle Dreamliners vernoemd naar bloemen of bloeiende planten. Het nieuwe toestel heeft de naam Madeliefje gekregen. Het nieuwe toestel is gisteren om 20.18 uur vertrokken vanaf de luchthaven in Charleston in de Verenigde Staten.

Deze nieuwe Boeing 787-10 Dreamliner zal ook voorzien worden van de nieuwe Premium Comfort cabine. KLM doet dit op de luchthaven in Amsterdam. Het is op dit moment nog niet duidelijk wanneer de nieuwe cabine ingebouwd zal worden. De luchtvaartmaatschappij heeft in het verleden nieuwe toestellen ook tijdelijk ingezet zonder de nieuwe cabine aan boord.

KLM Premium Comfort / Premium Economy ©KLM

KLM is bijna klaar met het inbouwen van de nieuwe Premium Comfort cabine in de Boeing 787 Dreamliner toestellen. Naast het nieuwe Boeing 787-10 toestel moet alleen de PH-BHI nog omgebouwd worden. Dit is een kleinere Boeing 787-9.

In de nieuwe Premium Comfort cabine hebben de passagiers tot 17 centimeter meer beenruimte dan passagiers in economy class. De stoelen in de nieuwe cabine kunnen 20 centimeter naar achteren en zijn voorzien van een voetensteun. Naast deze cabine is er ook een World Business Class cabine beschikbaar. Deze stoelen staan in een 1-2-1 opstelling. In Economy Class is er ook een gedeelte gereserveerd voor Economy Comfort.

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

  1. JdV zegt

    Helaas in deze toestellen niet de nieuwe bc met deurtjes. De zoveelste gemiste kans van KLM. Ze leren het nooit, het harde product blijft inferieur aan veel andere airlines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *