United vanaf mei weer met veel vluchten naar Amsterdam & Brussel

United Airlines 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United verwacht vanaf 20 mei weer te kunnen starten met het uitvoeren van veel internationale vluchten. Dit blijkt uit een schemawijziging die de luchtvaartmaatschappij heeft doorgevoerd. Begin maart heeft United het aantal vluchten sterk gereduceerd vanwege het Coronavirus.

Heb je een elite status in het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij? Dan is deze met 12 maanden verlengd. De status is verlengd naar januari 2022 in plaats van januari 2021. Daarnaast is het makkelijker om je volgend jaar te kwalificeren omdat de vereisten zijn versoepeld.

United weer naar Amsterdam en Brussel

United verwacht vanaf 20 mei de volgende vluchten weer uit te kunnen voeren naar Amsterdam Schiphol:

  • Chicago O’Hare – dagelijks met B767-300ER
  • Houston – dagelijks met B777-200ER
  • Newark – dagelijks met B767-400ER
  • Washington Dulles – dagelijks met B767-400ER

Daarnaast verwacht de luchtvaartmaatschappij ook vanaf 1 juli weer naar San Francisco te vliegen vanaf Amsterdam. Deze vlucht wordt dan uitgevoerd met een B787-8 Dreamliner. Voorheen werd op deze route de iets grotere B787-9 ingezet. Ook zal de tweede dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Newark niet gevlogen worden.

Naar Brussel zal United de dienstregeling ook weer opstarten. Zo start het vanaf 20 mei met het uitvoeren van vluchten naar Washington Dulles met een B777-200ER. Naar Newark en Chicago O’Hare wordt de grootste Dreamliner ingezet, namelijk de B787-10. Alle drie de vluchten tussen Brussel en de Verenigde Staten worden dagelijks uitgevoerd.

United Polaris
United Polaris Business Class stoel

Afbeeldingen ©United

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *