uberTREIN

ubertrein

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Schiphol is de eerste week van augustus slecht bereikbaar per trein. De reden hiervoor zijn werkzaamheden van de NS en Prorail. Tussen Amsterdam en Schiphol rijden minder treinen en op 2 augustus zelfs geen enkele. Uber springt in dit gat en introduceert uberTREIN op 2 augustus.

uberTREIN

Met uberTREIN biedt uber vervoer aan tussen Amsterdam Centrum en de luchthaven Schiphol voor dezelfde prijs als een treinkaartje. Open op 2 augustus simpelweg de app op Schiphol of in Amsterdam centrum. Je ziet de optie uberTREIN  dan verschijnen. De rit van of naar de luchthaven heeft dan een vaste prijs van €16,80 of omgerekend €4,20 per stoel in de auto; hetzelfde bedrag als een treinkaartje.

uberTREIN
uberTREIN

Volgens uber zijn de normale kosten van uberX op dit traject €28 en zou een taxi zelfs €55 kosten. uberTREIN is dus zeer aantrekkelijk om naar de luchthaven te gaan, zeker als je met meerdere personen bent. Houd hierbij wel rekening met de bagagecapaciteit.

Korting

Op de overige dagen tussen 1 en 9 augustus rijden er geen treinen tussen Schiphol Airport en Duivendrecht/Amsterdam Bijlmer Arena. De NS raadt reizigers aan via Amsterdam Centraal, Sloterdijk of Lelylaan te reizen. Uber biedt reizigers die van of naar deze stations met de dienst reizen €5 korting aan. Deze korting kun je krijgen door de kortingscode UBERTREIN2016 in de app in te voeren. Dit bedrag gaat van je ritprijs af!

Conclusie

Het is erg klantvriendelijk van het bedrijf om op 2 augustus uberTREIN te introduceren. De prijs is zeker laag voor een ritje Amsterdam-Schiphol. Op de andere dagen kan iedereen die naar een van de drie genoemde Amsterdamse treinstations rijdt met uber €5 korting krijgen. Vergeet niet daarvoor de promotiecode in te voeren!

Maak je voor het eerst gebruik van uber? Aanmelden via deze link levert je een korting van €10 op je eerste rit op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *