KLM Open 2016 op The Dutch

KLM Open

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Van 8 tot en met 11 september 2016 vindt het 97ste Dutch Open plaats. Dit golftoernooi, onderdeel van de European Tour, zal dit jaar plaatsvinden op de baan ‘The Dutch’ in Spijk, nabij Gorinchem. KLM is voor de 23e keer de hoofdsponsor van de KLM Open.

Onder andere topgolfers Joost Luiten en Thomas Pieters zijn aanwezig bij het toernooi. In totaal zijn er 4 spelers uit de wereldwijde top 50 deelnemer aan het toernooi.

KLM Open

Kaarten

Tickets zijn inmiddels te koop via de speciale website (klik). Afhankelijk van de dag kost een dagkaart €25,00 tot €45,00. Voor kinderen en NGF Jeugdleden zijn er speciale tarieven. Een passepartout kost €75,00.

KLM en Golf

Traditioneel biedt KLM als hoofdsponsor privileges aan voor bezoekers die tevens Flying Blue elite lid zijn. Zo is er een lounge voor Flying Blue elite leden waar hapjes en drankjes worden aangeboden. De lounge ligt in de baan en biedt uitzicht op hole 14. Verder krijgen Platinum leden 2 gratis toegangskaartjes. Gold en Silver leden krijgen het tweede -vol tarief- kaartje gratis. De gratis kaartjes zijn mogelijk voor één van de speeldagen. Het Flying Blue lid moet een Nederlands correspondentieadres hebben. De link voor Platinum leden om kaartjes te bestellen is hier (klik), die voor Gold/Silver hier (klik). Hierbij heb je je Flying Blue nummer nodig. Vergeet niet het ticket met loungetoegang te selecteren!

KLM Open

Flying Blue Golf

Flying Blue heeft verder een speciale club voor golfliefhebbers. Zo zijn er speciale golfreizen samengesteld, zijn er speciale aanbiedingen en kan je miles gebruiken voor golfartikelen in de Flying Blue shop. Ook kunnen leden een voucher krijgen om een gratis golftas mee te nemen op vluchten met KLM, Air France, HOP!, Air Corsica, Air Mauritius of Aircalin. Lidmaatschap van Flying Blue Golf is verder kostenloos.

Ben jij erbij? Laat het ons hieronder weten of op het forum. Wellicht wordt het een informele Insideflyer meetup in the lounge.

Reacties

  1. WHM zegt

    Zojuist een uitnodiging ontvangen van KLM voor de KLM Open op 14 september voor een seminar.

    Wie heeft die ook ontvangen (via email)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *