TUI vliegt in de meivakantie tijdelijk naar New York1 min leestijd

De Boeing 787 Dreamliner van TUI (Bron: TUI)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

TUI vliegt in de meivakantie van volgend jaar tijdelijk naar New York Newark. Deze speciale vlucht vertrekt vanaf Amsterdam Airport Schiphol op dinsdag 30 april 2024. De terugvlucht is zeven dagen later.

TUI tijdelijk naar New York

TUI vliegt in april eenmalig van Nederland naar New York Newark. Normaliter is wordt deze bestemming alleen aangeboden met vluchten die door partners uitgevoerd worden. Passagiers kunnen nu bij de reisorganisatie een pakket boeken waarbij de eerste overnachting is inbegrepen. Voor de overige nachten moeten de passagiers zelf een verblijf regelen. Je kunt bijvoorbeeld verblijven bij Sonder the Dutch of Vista LIC.

De vlucht vertrekt op dinsdag 30 april 2024 om 15.00 uur uit Amsterdam Airport Schiphol (AMS) en komt om 17.25 uur lokale tijd aan in New York Newark (EWR). De terugreis is op dinsdag 7 mei 2024. Het toestel vertrekt om 17.45 uur lokale tijd uit New York Newark en komt de volgende dag om 07.35 uur aan in Amsterdam.

Boeing 787 Dreamliner van TUI (Bron: TUI) New York

Met een Dreamliner naar Newark

Op de route zet de organisatie een Boeing 787 Dreamliner in. Aan boord van dit toestel zijn drie reisklassen. Passagiers in Economy hebben 71 centimeter beenruimte. In Comfort is de beenruimte 86 centimeter. Passagiers die in de Deluxe cabine reizen hebben 106 centimeter beenruimte tot hun beschikking. In Economy en Comfort is de handbagage inbegrepen. Voor Deluxe passagiers is ook een koffer tot 40 kg inbegrepen in het ticket.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *