KLM passagiers krijgen nu een e-ticket voor Eurostar2 min leestijd

Eurostar tussen Amsterdam en Londen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM passagiers die met Eurostar (voorheen Thalys) van Amsterdam Airport Schiphol naar Brussel of Antwerpen reizen, krijgen nu een e-ticket voor de trein. Deze passagiers hoeven op de luchthaven het e-ticket niet meer in te wisselen voor een treinticket. Deze passagiers kunnen nu ook gebruik maken van de selfservice drop-off op de Nederlandse luchthaven. Reizigers die vertrekken vanaf Antwerpen-Centraal krijgen nu ook een e-ticket voor de trein naar Schiphol.

KLM heeft nu een e-ticket voor Eurostar

Passagiers ontvangen dertig uur voor vertrek een e-mail om online in te checken. Na het inchecken ontvangen zij hun instapkaart. Passagiers kunnen nu op Amsterdam Airport Schiphol direct de Eurostar-trein instappen. Voorheen moesten passagiers hun e-ticket omwisselen bij de NS International balie op de luchthaven. Sinds 29 oktober 2023 is dat niet meer noodzakelijk.

Passagiers die aankomen op Amsterdam Airport Schiphol met de Eurostar-trein vanuit Antwerpen of Brussel, kunnen hun bagage inchecken bij de selfservice drop-off. Het is ook mogelijk om de KLM-incheckbalie te gebruiken.

Zo reis je met Thalys tussen België en Nederland op een KLM ticket
Haal bij het loket op Antwerpen Centraal je ticket naar Schiphol op.

Treinticket ophalen in Antwerpen en Brussel

Passagiers die vanuit Brussel naar Amsterdam Airport Schiphol reizen, moeten hun treinkaartje voor vertrek ophalen bij de ticketbalie. Op het station van Brussel is er een speciale Air en Rail incheckbalie. Deze herken je aan de KLM en Air France logo’s.

Bij deze balie ontvang je ook het ticket voor de trein. Bij het station is ook een TGV Lounge aanwezig. Business Class en Skyteam Elite Plus leden krijgen gratis toegang tot deze lounge. Reis je vanaf Brussel naar Parijs, dan kun je bij de Air en Rail incheckbalie ook alvast je koffers inchecken.

Hier kun je je bagage inchecken en deze is dan meteen ook doorgelabeld naar je eindbestemming als je via Parijs reist. Reis je via Amsterdam dan zal dit in de toekomst ook zo zijn. Nabij het station is ook TGV Lounge aanwezig. Voor Business Class- en SkyTeam Elite Plus leden is deze lounge kosteloos te gebruiken.

Reis je vanaf Antwerpen Centraal, dan kun je voorafgaand aan je reis online inchecken op de website van KLM. Je ontvangt dan zowel je treinticket als je instapkaart voor de vlucht vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

B787 KLM

Afbeeldingen ©KLM/Eurostar/InsideFlyer – Marco

Reacties

  • Gerrit zegt

   Interessant.. dus gewoon online inchecken, “de trein nemen”… en dan op schiphol gewoon bagage afgeven zonder iets te tonen? Good to know 🙂

   • Mw Damen zegt

    Dat vraag ik mij ook af. Voorheen haalde ik het ticket op in Antwerpen en soms moest ik een conducteur zoeken (voor de zekerheid) om het te laten stempelen… nu is het dus niet meer nodig om naar Antwerpen af te reizen? Of moet je ticket gescand worden bij het boarden van de trein?

 1. K Gajadhar zegt

  Onzin, dat de miles en ticket prijzen verlaagt zijn
  Kijk naar AMS – PBM; de prijzen waren een jaar terug 1500 -1750 en nu 2000- 2500 euro en met punten waren het 50.000-75.000 en tot voor kort was het 120.000 retour en 154.000 promo award business class
  Over op de wereld krijg je aanbiedingen behalve op de bovengenoemde route

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *