Koop nu tijdelijk World of Hyatt punten met 20% bonus2 min leestijd

Hyatt

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu tijdelijk World of Hyatt punten kopen met een bonus van 20%. Als je deze punten gebruikt om bijvoorbeeld een verblijf te boeken bij een nieuw hotel, dan ontvang je ook nog eens 500 extra bonuspunten na je verblijf.

World of Hyatt punten kopen met 20% bonus

Tijdens deze promotie kun je maximaal 55.000 punten kopen. Je ontvangt dan 11.000 punten als bonus. Voor de 66.000 punten betaal je dan ongeveer 1.229,50 euro (1.320 USD). Om in aanmerking te komen voor de bonus moet je minimaal 3.000 punten kopen in een transactie. Koop je er minder, dan ontvang je de 20% bonus niet. De promotie loopt tot 4 december 2023.

De punten in het loyaliteitsprogramma kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een gratis verblijf bij een van de vele hotels. In Nederland kun je bijvoorbeeld terecht bij het Andaz Amsterdam Prinsengracht, Hyatt Regency Amsterdam of Hyatt Place Amsterdam Airport.

hyatt dubbele punten

Zo koop je de punten

Mocht je de punten willen kopen tijdens deze promotie, dan kun je deze stappen volgen:

  1. Ga naar deze pagina op de website van Hyatt;
  2. Kies het aantal punten dat je wilt kopen;
  3. Vul je World of Hyatt nummer, naam en e-mailadres in;
  4. Kies nogmaals hoeveel punten je wil kopen, vul je betalingsgegevens in en ga akkoord met de (actie)voorwaarden;
  5. De punten staan vaak binnen 24 uur in je account.

Dubbele punten & 5% korting

World of Hyatt leden kunnen nu ook gebruik maken van een promotie waarbij je dubbele punten krijgt en 5% korting. Dit is alleen geldig voor betaalde verblijven. Verblijven geboekt met punten komen helaas niet in aanmerking voor de dubbele punten. Deze promotie is geldig voor verblijven in de Verenigde Staten en het Caribisch gebied.

Om in aanmerking te komen voor de promotie kun je tijdens het boeken de promotiecode ‘STAYNOW’ gebruiken. Je kunt je verblijf boeken tot 5 december 2023 voor verblijven tot 30 april 2024. Alle actievoorwaarden kun je hier vinden.

Hyatt

Afbeeldingen ©Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *