Transavia maakt zomerdienstregeling 2021 bekend

Boeing 737 van Transavia aan de gate

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia heeft het zomerschema voor 2021 gepubliceerd. Daardoor kunnen passagiers nu al een reis boeken voor volgend jaar. Daarbij vliegt de luchtvaartmaatschappij ook naar een nieuwe bestemming in Marokko.

Transavia zomerdienstregeling 2021

De zomerdienstregeling van Transavia loopt van 1 april tot en met 31 oktober 2021. De vluchten naar Fez in Marokko worden ook in de zomer aangeboden vanaf Rotterdam The Hague Airport. Dit is een nieuwe bestemming voor de luchtvaartmaatschappij die ook in de winter van 2020/2021 aangeboden wordt.

Transavia zal volgend jaar zomer naar 73 bestemmingen vliegen. Deze vluchten worden uitgevoerd vanaf Amsterdam Schiphol Airport, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. Normaliter vliegt de luchtvaartmaatschappij ook vanaf Groningen Eelde Airport, maar deze vluchten zijn geschrapt. Vanaf deze luchthaven vloog Transavia naar Mallorca en Heraklion.

In de loop van het jaar onderzoekt de luchtvaartmaatschappij of er extra bestemmingen bij komen. Dit is o.a. afhankelijk van de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de reisadviezen van de Nederlandse overheid. Door deze ontwikkelingen kan het vluchtschema nog wijzigen. Controleer dus altijd voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij.

Wijzigt of annuleert Transavia de vlucht, dan krijg je de mogelijkheid om je ticket te wijzigen naar een later moment. Je hoeft daarbij geen wijzigingskosten of een tariefveschil te betalen. Is de wijziging meer dan 3 uur, dan kun je ook kiezen voor een terugbetaling van je ticket.

Tickets omboeken

De tickets die je bij Transavia boekt zijn zonder wijzigingskosten om te boeken naar de zomer van 2021. De vlucht moet dan wel uiterlijk september 2020 vertrekken. Het kan wel zijn dat je het verschil in tarief moet bijbetalen. Ook passagiers die een voucher ontvangen hebben kunnen de tickets voor in de zomer boeken. Dat is ook één van de redenen waarom het schema eerder dan gebruikelijk gepubliceerd is.

De luchtvaartmaatschappij is ook zes maanden lang gevolgd voor het tweede seizoen van de RTL-serie Bij Ons Aan Boord. Deze serie is iedere donderdag avond te bekijken op RTL 5. De eerste aflevering kun je nu terugkijken via Videoland en de tweede aflevering is op donderdag 3 september om 20:30 uur te zien op tv.

Je complete vakantie boek je voortaan bij Transavia Holidays

Afbeeldingen ©Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *