Transavia introduceert nieuwe zomerse bestemmingen voor komende winter

Handbagage straks ook niet meer gratis bij Transavia?

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De zomerdienstregeling is nog maar net ingegaan, maar maatschappijen zoals Transavia zijn alweer druk bezig met mooie bestemmingen toe te voegen aan de toekomstige winterdienstregeling. Net zoals elk jaar zijn er bijna altijd minder bestemmingen die maatschappijen aanvliegen dan dat ze in de zomerperiode doen. Dat zie je ook bij bijvoorbeeld Transavia. Vanaf 16 april kun je alle bestemming voor het winterseizoen bij Transavia boeken. En daarbij zitten ook enkele nieuwe zomerse bestemmingen deze winter.

Nu te boeken

Vanaf dinsdag 16 april is het mogelijk om alle bestemmingen voor het winterseizoen te boeken bij Transavia. Dat kun je gewoon doen via deze website van Transavia. Het gros is hetzelfde gebleven qua vluchten, maar er zijn ook wat nieuwkomers. Ook is weer te zien dat de winterbestemmingen weer vaker aangevlogen worden. Transavia vliegt per week maar liefst 75 keer naar een winterbestemming vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Deze keer loopt de winterdienstregeling van 1 november t/m 31 maart 2020.

Nieuwe zomerse bestemmingen

De een is helemaal weg van de zon, de ander zoekt toch ook weer liever de kou op. Gelukkig zijn beide soorten bestemmingen binnen enkele uren te bereiken met het vliegtuig. Transavia zal vanaf deze winter gaan vliegen naar een nieuwe zomerse bestemming in Jordanië. Het gaat hier om Amman, de hoofdstad van het land. Gebleken is dat reizigers steeds meer interesse hebben in het Midden-Oosten. En dan hebben we het niet zo zeer over plekken als Dubai, waar wellicht al veel reizigers zijn geweest en dat overigens (naar mijn mening) niet heel erg authentiek is. Amman heeft verschillende dingen te bieden. Denk hierbij aan de Dode Zee, de schitterende en historische stad Petra en natuurlijk allerlei ruïnes uit de Romeinse tijd.

Transavia introduceert nieuwe zomerse bestemmingen voor komende winter
Nieuwe bestemming Amman, Jordanië

Transavia zal drie dagen per week deze bestemming aanvliegen. Dit zal gebeuren op dinsdag, donderdag en zondag. De terugvlucht zal op dezelfde dag zijn. Vertrek en aankomsttijden variëren per dag. Hieronder zie je een voorbeeldboeking, gemaakt via Transavia. Het lijkt erop dat prijzen voor een enkele reis starten bij €59,-. Hiervoor krijg je de vlucht en 10kg handbagage. Je kunt ruimbagage voor een extra bedrag bijboeken.

Transavia introduceert nieuwe zomerse bestemmingen voor komende winter
Voorbeeldboeking naar Amman, Jordanië.

Dan is er nog een andere mooie zonnige bestemming deze winter. Deze bestemming kun je aanvliegen vanuit Rotterdam en is niet geheel nieuw voor Transavia. In de zomerperiode wordt Tanger, Marokko, al aangevlogen door de maatschappij. Dit zal echter voortgezet worden in de winter. Dit zal tweemaal per week worden gedaan, namelijk op dinsdag en vrijdag. Tarieven voor een enkele reis starten vanaf €49,-. Alleen handbagage van 10kg is inbegrepen in deze prijs.

Transavia introduceert nieuwe zomerse bestemmingen voor komende winter

Op zoek naar de natuur?

Met het wegvallen van WOW Air is Transavia onlangs in dit gat gestapt. Het voert nu enkele vluchten per week uit naar IJsland. Dit zal een vervolg krijgen in de winterdienstregeling van 2019-2010. Zo zal Transavia in de winter vliegen op maandag, woensdag en vrijdag. Echter lijkt het er wel op dat de woensdagen minder frequent zijn. Dus check even goed op welke woensdagen Transavia wél vliegt naar Reykjavik (Keflavik). IJsland is een schitterend land om heerlijk rond te touren. Je kunt er naar de warmwaterbronnen, wandelen over en langs de vele vulkanen en ook langs watervallen.

Transavia introduceert nieuwe zomerse bestemmingen voor komende winter
Nieuwe winterse bestemming, IJsland

Transavia heeft dus voor de aanstaande winter enkele mooie nieuwe bestemmingen. Zowel voor liefhebbers van de zon als de kou is er in ieder geval weer wat meer keus.

Bron en beeldmateriaal: Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *