Transavia gaat naar IJsland vliegen vanaf Schiphol

Transavia neemt vrijgekomen slots Ryanair op Eindhoven Airport in

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia gaat vanaf 5 juli 2019 vliegen van Amsterdam Schiphol naar Reykjavik in IJsland. Deze route nemen zij over van WOW air, die tot vorige week deze route vloog. Helaas heeft deze luchtvaartmaatschappij vorige week besloten om al haar activiteiten te stoppen vanwege financiële problemen.

Transavia gaat naar IJsland vliegen vanaf Schiphol

De vluchten zullen op maandag, woensdag en vrijdag uitgevoerd worden. Transavia geeft zelf aan dat ze verwachten de frequentie te gaan verhogen in de toekomst, gezien de verhoogde vraag door het wegvallen van WOW air. De tickets voor deze nieuwe bestemming zijn al te boeken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

De prijs voor de vluchten start vanaf €39,- exclusief bijkomende kosten. Voor een enkeltje vanaf Schiphol naar IJsland ben je op bijvoorbeeld vrijdag 16 augustus €51,- kwijt. Je kunt op de website van de luchtvaartmaatschappij een overzicht vinden van alle tarieven per dag (in de kalenderweergave). Op die manier kun je het meest gunstige tarief selecteren.

Transavia

Ga je binnenkort op reis met deze luchtvaartmaatschappij, dan kun je in dit artikel de beste stoelen vinden. Op die manier kun je in meer comfort naar je bestemming reizen met Transavia. Voor de meeste stoelen moet je een kleine bijdrage betalen, maar dat hangt ook af van het soort ticket dat je hebt gekocht. Bij het Max tarief kun je alle stoelen gratis selecteren, maar bij de Plus en Basic tarieven vraagt Transavia een toeslag voor de stoelselectie.

Afbeelding ©Transavia

Reacties

  1. AP zegt

    Waarom vliegt KL eigenlijk niet naar Ijsland? Heb vaak in bomvolle Icelandair vluchten gezeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *