Tot 34% korting bij IHG Hotels1 min leestijd

IHG Promotie Zomer 2020 (Bron: IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Door de vele inreisbeperkingen en voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben veel hotels een historisch lage bezettingsgraad. Nu de reiswereld in Europa langzaamaan weer op begint te starten komen diverse hotelketens met aanbiedingen. IHG Hotels biedt nu tot 34% korting voor leden van IHG Rewards Club, waar je gratis lid van kunt worden. In dit artikel lees je alles over deze promotie.

Vierde nacht gratis

Bij deze promotie krijg je de vierde nacht gratis. Je boekt dus drie aaneengesloten overnachtingen bij een van de aangesloten hotels. Vervolgens krijg je dus de vierde nacht gratis. Boek je meer dan drie nachten dan krijg je een nacht gratis. IHG Hotels biedt daarmee een korting van maximaal 34%. Meer over de aanbieding is hier te lezen.

Boek je verblijf voor 10 september 2020 en verblijf voor 31 maart 2021. De eerste nacht dient betaalt te worden en is niet restitueerbaar. De boekingsdata zijn nog te wijzigen tot 48 uur voor aankomst. De korting van maximaal 34% geldt op het ‘Best Flexibele Tarief’. Het is mogelijk dat sommige deelnemende hotels black-out data hanteren. Lid worden van IHG Rewards Club is overigens niet verplicht, maar wel aan te raden.

Enkele bestemmingen die IHG aanraadt (Bron: IHG Hotels)
Enkele bestemmingen die IHG aanraadt (Bron: IHG Hotels)

Voorzorgsmaatregelen

IHG Hotels treft evenals vele hotels diverse maatregelen om de hygiëne te kunnen waarborgen. Dit doet de groep onder noemer ‘IHG Way of Clean’. In de praktijk betekent dat minimalisatie van contact, extra schoonmaak en aangepaste faciliteiten. Meer over de maatregelen van IHG Hotels lees je hier.

IHG zet zich in voor extra hygiëne Met de IHG Clean Promise / Way of Clean (Bron: IHG Hotels)
IHG zet zich in voor extra hygiëne Met de IHG Clean Promise / Way of Clean (Bron: IHG Hotels)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *