Tijdelijk gratis Super Wifi bij Qatar Airways

Uitbreiding Super Wifi bij Qatar Airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Begin deze maand vierde Qatar Airways een mijlpaal voor wat betreft de beschikbaarheid van de ‘Super wifi’ service aan boord. Er zijn inmiddels namelijk meer dan 100 vliegtuigen uit de vloot van de Oneworld maatschappij uitgerust met de snelle internetverbinding. Dit maakt Qatar Airways de maatschappij met het grootste aantal vliegtuigen met hogesnelheid internet in Azië, het Midden-Oosten en Afrika. De dienst en technologie worden geleverd door GX Aviation van satellietconcern Inmarsat.

Gratis Super Wifi

Eerder deze maand kondigde Qatar een promotie aan waarbij Privilege Club leden die direct bij de airline boekten, internetvouchers kregen voor hun volgende vlucht. Maar nu heeft de maatschappij aangekondigd dat alle passagiers die de komende 100 dagen vliegen dit krijgen. De actie geldt vanaf 25 september. Alle passagiers kunnen dan gratis gebruik maken van de Super Wifi aan boord. Dit geldt dus tot 2 januari 2021. Om verbinding te maken selecteer je aan boord het ‘Oryx Comms’ netwerk.

Nu ook spatmaskers bij Qatar Airways verplicht

Akbar Al Bakar, Group CEO van Qatar Airways zegt:

“In deze uitdagende tijden blijft Qatar Airways leiden en innoveren, waardoor onze passagiers de vijfsterrenervaring krijgen die ze van de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld mogen verwachten. We zijn verheugd om onze trouwe passagiers voor de volledige duur van hun vlucht een hogesnelheid internetverbinding aan te bieden.

Dit toont niet alleen de uitzonderlijke vijfsterren service van Qatar Airways in een tijd waarin andere luchtvaartmaatschappijen de huidige marktsituatie aangrijpen om hun wifi-aanbod te beperken. Het bewijst ook dat onze missie om mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden niet begint en eindigt met enkel en alleen reizen. We begrijpen het belang, vooral in de afgelopen maanden, om mensen op elk moment te verbinden, of het nu op de grond is of 10 km hoog in de lucht.”

Qatar Airways vliegt inmiddels zoals vanouds weer met een Boeing 777-300ER, met QSuites, tussen Amsterdam en Doha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *