Tijdelijk €30 gratis tegoed bij aankoop Air France cadeaukaart1 min leestijd

De Business Class cabine van Air France (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Momenteel is er weer een promotie van Air France waarbij je extra tegoed krijgt als je een cadeaukaart aanschaft. Je krijgt nu €30 gratis tegoed bij aankoop van een cadeaukaart van minimaal €150. Deze kun je vervolgens besteden aan vluchten met de Franse luchtvaartmaatschappij, partners zoals KLM en Delta of opties aan boord. Er zijn maximaal 2.000 stuks beschikbaar en op=op.

Deze cadeaukaart kan bijvoorbeeld goed van pas komen als je tickets wil boeken waarbij je tot eind 2021 dubbele XP krijgt. 

€30 gratis tegoed bij Air France cadeaukaart

Air France heeft al langere tijd een cadeaukaart die je kunt aanschaffen. Je kiest een bedrag dat je op de cadeaukaart wil zetten en die kun je iemand (of jezelf) cadeau doen. De cadeaukaart is te koop vanaf €50. Je kunt de aankoop doen via deze website. Rechts onderin kun je de Franse of Engelse taal kiezen. Na het aanschaffen van de cadeaukaart ontvang je deze binnen 48 uur per e-mail. Als je nu een Air France cadeaukaart koopt van minimaal €150, dan ontvang je een extra tegoed van €30. Voor deze promotie zijn er maximaal 2.000 cadeaukaarten met een extra waarde.

De cadeaukaart kan uitgegeven worden aan een vlucht naar één van de vele bestemmingen van Air France. Ook codeshare vluchten met partners van Air France komen in aanmerking. Zo kun je deze ook besteden voor vluchten van bijvoorbeeld KLM en Delta. De kaart kun je inwisselen via de website van de luchtvaartmaatschappij. Naast het gebruik voor vluchten kun je dit ook gebruiken voor extra services zoals een à la carte menu aan boord of extra bagage. De cadeaukaart is na aanschaf 12 maanden geldig.

De voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

Air France giftcardAfbeeldingen ©Air France, H/T Carel1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *