Dubbele XP bij Flying Blue tot eind 2021

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De geruchten gingen al even rond maar nu is daar eindelijk de bevestiging: Flying Blue herhaalt in de tweede helft van dit jaar de dubbele XP campagne. Voor vluchten met een AF of KL vluchtcode (niet noodzakelijk uitgevoerd door Air France of KLM) gemaakt tussen 1 juli en 31 december ontvangen Flying Blue leden dubbele XP. Dit gaat automatisch; registratie of aanmelden is niet noodzakelijk. Vluchten die al vóór 1 juli zijn geboekt komen ook in aanmerking. En voor de Ultimates: ook de UXP worden verdubbeld.

Dubbele XP bij Flying Blue

Met deze maatregel wordt het in de tweede helft van dit jaar gemakkelijker om voor elite status te herkwalificeren of een hoger niveau te behalen. Zeker als het in de eerste helft van dit jaar lastiger was om te vliegen. Ben je ondanks alle reisbeperkingen toch al (bijna) geherkwalificeerd, dan kan je met deze actie ook een buffer roll-over XP opbouwen. Zeker voor degenen op weg naar Platinum for Life is dit interessant.

Dit zijn de statussen van Flying Blue (Bron: Flying Blue)

In combinatie met de dubbele XP’s zijn er nog enkele methoden om nóg sneller Experience Points te sparen. Denk aan een transfer via Parijs inbouwen, je reis starten in Brussel of Düsseldorf, of een ticket in European Business Class te boeken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een van de American Express Flying Blue kaarten die je een vliegende start geven met je XP saldo.

Vorig jaar bood Flying Blue tegelijkertijd ook dubbele miles voor boekingen bij Air France en KLM. Dat is dit jaar (vooralsnog) niet het geval.

Reacties

  1. Boudewijn zegt

    Zojuist een paar vluchten geboekt en daar stond bij dat ik ook dubbele Miles ga krijgen, dat zit dus ook in de actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *